Το Μαράκι με μαγιό «νταντέλα»

03.01.2012
Είναι ακόμα στο Μαϊάμι και αυτό σημαίνει ότι έχει γεμίσει μια ντουλάπα μπικίνι. Από τις φωτογραφίες των παπαράτσι η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) έχει κακοπάθει στην παραλία... τρέχει, παίζει, πλατσουρίζει και η ζωη είναι ωραία, δίχως κρίση και δίχως ΔΝΤ! H 33χρονη Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει πήξει στις διακοπές στο πλευρό του αγαπημένου της Κέβιν Ουνγκάρο (Kevin Ungaro). Τα blogs μπερδεύουν την καταγωγή της, και την αποκαλούν Κουβανή, αλλά το Μαράκι μας όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει Ελληνίδα με πίτα γύρο και χωριάτικη σαλάτα. Τελευταία νότα στην γκαρνταρόμπα της το μπικίνι «δαντέλα της γιαγιάς» της φωτογραφίας, το οποίο προτιμάει κατά κόρον τελευταία.

Είναι ακόμα στο Μαϊάμι και αυτό σημαίνει ότι έχει γεμίσει μια ντουλάπα μπικίνι. Από τις φωτογραφίες των παπαράτσι η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) έχει κακοπάθει στην παραλία... τρέχει, παίζει, πλατσουρίζει και η ζωη είναι ωραία, δίχως κρίση και δίχως ΔΝΤ!

H 33χρονη Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός έχει πήξει στις διακοπές στο πλευρό του αγαπημένου της Κέβιν Ουνγκάρο (Kevin Ungaro). Τα blogs μπερδεύουν την καταγωγή της, και την αποκαλούν Κουβανή, αλλά το Μαράκι μας όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει Ελληνίδα με πίτα γύρο και χωριάτικη σαλάτα. Τελευταία νότα στην γκαρνταρόμπα της το μπικίνι «δαντέλα της γιαγιάς» της φωτογραφίας, το οποίο προτιμάει κατά κόρον τελευταία.