Ξυπνάει το θηρίο μέσα σου

03.01.2012
Η Νίκι Ουέλαν (Nicky Whelan) είναι πραγματικό… θηρίο. Όχι μόνο εξαιτίας των μπαλκονιών της, αλλά και για το γενικότερο 1.69 σύνολό της! Γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 1981 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, αποτελεί σεξουαλική εμμονή πολλών ανδρών. Μοντέλο για πολλά χρόνια και πρωταγωνίστρια στην αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά «Neighbours», η κατάξανθη γαλανομάτα -και παραλίγο Βond Girl - δε σταματά να αποσπά διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο για το σώμα, αλλά και για το υποκριτικό της ταλέντο. Τελευταία μάλιστα πρωταγωνίστησε στην κωμωδία των αδελφών Farrelly «Εργένηδες για μία Εβδομάδα» (Hall Pass) στο πλευρό του Όουεν Γουίλσον και του Τζέισον Σουντέικις, όπου και επιδόθηκε σε ένα φανταστικό στριπτίζ!

Η Νίκι Ουέλαν (Nicky Whelan) είναι πραγματικό… θηρίο. Όχι μόνο εξαιτίας των μπαλκονιών της, αλλά και για το γενικότερο 1.69 σύνολό της!
Γεννημένη στις 10 Ιουνίου του 1981 στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, αποτελεί σεξουαλική εμμονή πολλών ανδρών. Μοντέλο για πολλά χρόνια και πρωταγωνίστρια στην αυστραλιανή τηλεοπτική σειρά «Neighbours», η κατάξανθη γαλανομάτα -και παραλίγο Βond Girl - δε σταματά να αποσπά διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο για το σώμα, αλλά και για το υποκριτικό της ταλέντο. Τελευταία μάλιστα πρωταγωνίστησε στην κωμωδία των αδελφών Farrelly «Εργένηδες για μία Εβδομάδα» (Hall Pass) στο πλευρό του Όουεν Γουίλσον και του Τζέισον Σουντέικις, όπου και επιδόθηκε σε ένα φανταστικό στριπτίζ!