Φοράει μόνο το στέμμα της...

05.01.2012
Έχει τις καμπύλες και τα χρώματα της καρτούν σεξοβόμβας Τζέσικα Ράμπιτ. Το πιο προικισμένο μοντέλο της «Σελίδας 3» της γνωστής βρετανικής εφημερίδας SUN, το οποίο ψήφισε η πλειοψηφία των αναγνωστών, είναι η Λούσι Κολέτ (Lucy Collett). Η νεαρή Βρετανίδα είναι φυσική κοκκινομάλλα, και έχει τις φακίδες για να το αποδείξει. Πίστευε ότι λόγω του χρώματος των μαλλιών της δεν θα νικήσει ποτέ, και μόλις πήρε το θετικό τηλεφώνημα, πέταξε από τη χαρά της. Η 22χρονη ανέβηκε στην κορυφή του ετήσιου διαγωνισμού της Page3.com. Το έπαθλο, εκτός από μια αξιοπρόσεκτη γραμμή στο βιογραφικό της, είναι ένας χρόνος μόντελινγκ συμβόλαιο με τη Sun, πληρωμένες διακοπές και 5 χιλ. αγγλικές λίρες στο λογαριασμό τραπέζης της. Η Λούσι δήλωσε στη συνέντευξή της ως νικήτρια ότι δεν περίμενε τέτοια μεγαλεία αυτή η "διάκριση" θα είναι κάτι που θα διηγείται στα παιδιά της όταν θα είναι γριά ρυτιδιασμένη (!!!).

Έχει τις καμπύλες και τα χρώματα της καρτούν σεξοβόμβας Τζέσικα Ράμπιτ. Το πιο προικισμένο μοντέλο της «Σελίδας 3» της γνωστής βρετανικής εφημερίδας SUN, το οποίο ψήφισε η πλειοψηφία των αναγνωστών, είναι η Λούσι Κολέτ (Lucy Collett).

Η νεαρή Βρετανίδα είναι φυσική κοκκινομάλλα, και έχει τις φακίδες για να το αποδείξει. Πίστευε ότι λόγω του χρώματος των μαλλιών της δεν θα νικήσει ποτέ, και μόλις πήρε το θετικό τηλεφώνημα, πέταξε από τη χαρά της.

Η 22χρονη ανέβηκε στην κορυφή του ετήσιου διαγωνισμού της Page3.com. Το έπαθλο, εκτός από μια αξιοπρόσεκτη γραμμή στο βιογραφικό της, είναι ένας χρόνος μόντελινγκ συμβόλαιο με τη Sun, πληρωμένες διακοπές και 5 χιλ. αγγλικές λίρες στο λογαριασμό τραπέζης της.

Η Λούσι δήλωσε στη συνέντευξή της ως νικήτρια ότι δεν περίμενε τέτοια μεγαλεία και ότι αυτή η "διάκριση" θα είναι κάτι που θα διηγείται στα παιδιά της όταν θα είναι γριά ρυτιδιασμένη (!!!).