Το ξαναβρήκαμε το Κορμί πατριώτη

04.01.2012
Απλώς άδικο! Μια 47χρονη μητέρα να μοιάζει ακριβώς το ίδιο με τότε που ήταν 27... τότε που ήταν μόνιμο εξώφυλλο στην παγκόσμια βίβλο των γυμνασμένων σωμάτων, το περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit. Ο λόγος για το «Σώμα», την αυστραλιανή καλλονή Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson), που στις φωτογραφίες των παπαράτσι από τις διακοπές της παραμένει παν-αδύνατη με το σούπερ χοτ μπικίνι της. Αυτά τα γονίδια είναι για κλωνοποίηση. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Ελ είναι ένα από τα πλουσιότερα μοντέλα, με περιουσία που ξεπερνά τα 60 εκατ. δολάρια. Αναφορικά με τα μυστικά ομορφιάς της, τονίζει πως η γυμναστική αποτελεί τρόπο ζωής για εκείνη. Κάνει σέρφινγκ, σκι, περιπάτους σε βουνά και ακρογιαλιές και βάζει πάντα -μα πάντα- αντιηλιακό!

Απλώς άδικο! Μια 47χρονη μητέρα να μοιάζει ακριβώς το ίδιο με τότε που ήταν 27... τότε που ήταν μόνιμο εξώφυλλο στην παγκόσμια βίβλο των γυμνασμένων σωμάτων, το περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit. Ο λόγος για το «Σώμα», την αυστραλιανή καλλονή Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson), που στις φωτογραφίες των παπαράτσι από τις διακοπές της παραμένει παν-αδύνατη με το σούπερ χοτ μπικίνι της. Αυτά τα γονίδια είναι για κλωνοποίηση.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Ελ είναι ένα από τα πλουσιότερα μοντέλα, με περιουσία που ξεπερνά τα 60 εκατ. δολάρια. Αναφορικά με τα μυστικά ομορφιάς της, τονίζει πως η γυμναστική αποτελεί τρόπο ζωής για εκείνη. Κάνει σέρφινγκ, σκι, περιπάτους σε βουνά και ακρογιαλιές και βάζει πάντα -μα πάντα- αντιηλιακό!