Βάζει φωτιά στους Ινδούς!

13.01.2012
Αν κάποια «βάζει φωτιά» στον τηλεοπτικό Σπάρτακο, αυτή είναι σίγουρα η μοναδική Κατρίνα Λο (Katrina Law). Η 27χρονη, πρώην Miss Teen USA είπε να… ξεκάνει και τους Ινδούς και αυτό το μήνα φωτογραφίζεται για λογαριασμό του ινδικού Maxim με τα εσώρουχά της μόνο. Η Κατρίνα γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ την πρωτοχρονιά του 1985, όμως μέσα στα γονίδιά της μπορεί κάποιος να βρει Γερμανικές, Ιταλικές ακόμη και Φιλιππινέζικες καταβολές! Έχει πλούσιο βιογραφικό σε αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές, όμως ευρύτερα γνωστή έγινε ως σέξι Μοίρα στον Σπάρτακο.

Αν κάποια «βάζει φωτιά» στον τηλεοπτικό Σπάρτακο, αυτή είναι σίγουρα η μοναδική Κατρίνα Λο (Katrina Law). Η 27χρονη, πρώην Miss Teen USA είπε να… ξεκάνει και τους Ινδούς και αυτό το μήνα φωτογραφίζεται για λογαριασμό του ινδικού Maxim με τα εσώρουχά της μόνο.

Η Κατρίνα γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ την πρωτοχρονιά του 1985, όμως μέσα στα γονίδιά της μπορεί κάποιος να βρει Γερμανικές, Ιταλικές ακόμη και Φιλιππινέζικες καταβολές! Έχει πλούσιο βιογραφικό σε αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές, όμως ευρύτερα γνωστή έγινε ως σέξι Μοίρα στον Σπάρτακο.