Με μια σκάλα ανάμεσα στα πόδια της...

13.01.2012
Η καυτή Ρωσίδα του Ρονάλντο έχει καταβάλει κόπο για να αναρριχηθεί στο χώρο της μόδας και η σκάλα την οποία έχει ανάμεσα στα πόδια της δεν είναι διόλου τυχαία. Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), στη συνέντευξή της στο Esquire η Ιρίνα συμβουλεύει τους κυνηγούς κεφαλών-μοντέλων να κάνουν ένα ταξιδάκι στα ακριτικά χωριά της Ρωσίας, όπου σύμφωνα με την άποψή της παρεπιδημούν «θεογκόμενες» Ρωσίδες δίμετρες, ιδανικές για τις ευρωπαϊκές πασαρέλες υψηλής μόδας. Το μοντέλο είναι υπερήφανο για τις ρίζες του και πιστεύει ότι οι κυνηγοί θα πρέπει να αφήσουν τις βασικές πόλεις, Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, και να πάρουν τα βουνά και τα χωριά όπου υπάρχουν ανεκμετάλλευτα ταλέντα που σαλεύουν. Η 26χρονη κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς το 2004, γεγονός που απογείωσε την καριέρα της, αλλά το να κυνηγήσει το πάθος της ήταν δύσκολη απόφαση για μια επαρχιοτοπούλα από τη Ρωσία. «Όταν κέρδισα τον διαγωνισμό Miss Chelyabinsk, μου είπαν να πάω στο Παρίσι. Και εγώ έπαθα πλάκα γιατί ήθελα να συνεχίσω το σχολείο. Μετά από κάποιες εβδομάδες αποφάσισα να το κάνω.» Ήταν δύσκολη απόφαση, δήλωσε το εκρηκτικό μοντέλο στο Esquire. «Πας μακριά, δεν μιλάς αγγλικά, δεν έχεις φίλους, για μια δουλειά που δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις. Είναι μεγάλο σοκ για το μυαλό.» Χ.Τ.

Η Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), η καυτή Ρωσίδα του Ρονάλντο, φωτογραφίζεται στο βρετανικό Esquire Φεβρουαρίου 2012, καβάλα σε μια σκάλα! Η 26χρονη καλλονή έχει καταβάλει κόπο για να αναρριχηθεί στο χώρο της μόδας και η σκάλα την οποία έχει ανάμεσα στα πόδια της δεν είναι διόλου τυχαία.

Στη συνέντευξή της στο Esquire η Ιρίνα συμβουλεύει τους κυνηγούς κεφαλών-μοντέλων να κάνουν ένα ταξιδάκι στα ακριτικά χωριά της Ρωσίας, όπου σύμφωνα με την άποψή της παρεπιδημούν «θεογκόμενες» Ρωσίδες δίμετρες, ιδανικές για τις ευρωπαϊκές πασαρέλες υψηλής μόδας.

Το μοντέλο είναι υπερήφανο για τις ρίζες του και πιστεύει ότι οι κυνηγοί θα πρέπει να αφήσουν τις βασικές πόλεις, Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, και να πάρουν τα βουνά και τα χωριά όπου υπάρχουν ανεκμετάλλευτα ταλέντα που σαλεύουν.

Η 26χρονη κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς το 2004, γεγονός που απογείωσε την καριέρα της, αλλά το να κυνηγήσει το πάθος της ήταν δύσκολη απόφαση για μια επαρχιοτοπούλα από τη Ρωσία. «Όταν κέρδισα τον διαγωνισμό Miss Chelyabinsk, μου είπαν να πάω στο Παρίσι. Και εγώ έπαθα πλάκα γιατί ήθελα να συνεχίσω το σχολείο. Μετά από κάποιες εβδομάδες αποφάσισα να το κάνω.»

Ήταν δύσκολη απόφαση, δήλωσε το εκρηκτικό μοντέλο στο Esquire. «Πας μακριά, δεν μιλάς αγγλικά, δεν έχεις φίλους, για μια δουλειά που δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις. Είναι μεγάλο σοκ για το μυαλό.»

Χ.Τ.