Κουκλάρα για δέσιμο

17.01.2012
H κουκΛάρα Στόουν ( Lara Stone) έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές γυμνή, αλλά αυτή η φορά διαφέρει. Αυτή τη φορά ποζάρει για ένα περιοδικό που κάνει πραγματική τέχνη, το Interview. Είναι το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο της περασμένης χρονιάς και σήμα κατατεθέν είναι το στήθος της! Τελευταία την απολαύσαμε γυμνή και στο Pirelli Calendar μαζί με την Κέιτ Μος. Η Λάρα μόνο τον τελευταίο χρόνο έκανε περίπου πενήντα εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας, ενώ έχει φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο της γαλλικής «Vogue», αλλά και στο περσινό ημερολόγιο Pirelli, που φωτογράφησε-επιμελήθηκε ο διάσημος μόδιστρος Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld).

H κουκΛάρα Στόουν ( Lara Stone) έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές γυμνή, αλλά αυτή η φορά διαφέρει. Αυτή τη φορά ποζάρει για ένα περιοδικό που κάνει πραγματική τέχνη, το Interview. Είναι το πιο πολυσυζητημένο μοντέλο της περασμένης χρονιάς και σήμα κατατεθέν είναι το στήθος της! Τελευταία την απολαύσαμε γυμνή και στο Pirelli Calendar μαζί με την Κέιτ Μος.

Η Λάρα μόνο τον τελευταίο χρόνο έκανε περίπου πενήντα εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας, ενώ έχει φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο της γαλλικής «Vogue», αλλά και στο περσινό ημερολόγιο Pirelli, που φωτογράφησε-επιμελήθηκε ο διάσημος μόδιστρος Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld).