Τα θέλει τα... γκολάκια της!

17.01.2012
Όταν κάποιος έχει την ...αταξία στο dna του, δεν αργεί να ξαναφανεί στο δρόμο μας! Έτσι και πάλι μπροστά μας βρήκαμε την πολυτάλαντη και επιρρεπή στα ερωτικά σκάνδαλα Νατάσα Γκιγκς (Natasha Giggs). Για όσους δεν θυμούνται καλά, θυμίζουμε πως η νεαρή Νατάσα έφερε τα πάνω κάτω στη βρετανική σόουμπιζ, όταν αποκαλύφθηκε πως ενώ ήταν παντρεμένη με τον Ρόντρι Γκιγκς (Rodri Giggs), διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον αδελφό του, τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκιγκς (Ryan Giggs)! Και δε μιλάμε για μία σχέση περαστική και επιπόλαια, αλλά για μία σχέση που μετρούσε 8 ολόκληρα χρόνια! Η Νατάσα, που στο βιογραφικό της βρίσκουμε μόνο φήμη μέσω των φανταχτερών της γκόμενων, ερωτικούς δεσμούς και χρήματα, φαίνεται πως αρέσκεται πολύ στα…. γκολ, καθώς η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει περάσει από τα κρεβάτια πολλών ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ, όπως των Ντουάιτ Γιορκ, Φιλ Μπάρντσλεϊ και Ντάνι Σίμπσον. Γιατί ασχολούμαστε όμως τώρα με την 29χρονη Νατάσα; Γιατί το βρετανικό Channel 5 εκτίμησε τα προσόντα της και την έβαλε μέσα στο σπίτι του Celebrity Big Brother για να ανάψει…. φωτιές! Η ίδια δήλωσε πως «μόλις ο Ράιαν με δει στο σπίτι του Celebrity Big Brother θα… τρομοκρατηθεί! Όλοι με βλέπουν σαν ένα πλάσμα που διψάει για ποδοσφαιριστές. Θέλω με αυτή τη συμμετοχή μου να δείξω μία άλλη πλευρά μου και να αποδείξω πως είμαι απλώς ένα κανονικό άτομο».

Όταν κάποιος έχει την ...αταξία στο dna του, δεν αργεί να ξαναφανεί στο δρόμο μας! Έτσι και πάλι μπροστά μας βρήκαμε την πολυτάλαντη και επιρρεπή στα ερωτικά σκάνδαλα Νατάσα Γκιγκς (Natasha Giggs).

Για όσους δεν θυμούνται καλά, θυμίζουμε πως η νεαρή Νατάσα έφερε τα πάνω κάτω στη βρετανική σόουμπιζ, όταν αποκαλύφθηκε πως ενώ ήταν παντρεμένη με τον Ρόντρι Γκιγκς (Rodri Giggs), διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον αδελφό του, τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκιγκς (Ryan Giggs)! Και δε μιλάμε για μία σχέση περαστική και επιπόλαια, αλλά για μία σχέση που μετρούσε 8 ολόκληρα χρόνια!

Η Νατάσα, που στο βιογραφικό της βρίσκουμε μόνο φήμη μέσω των φανταχτερών της γκόμενων, ερωτικούς δεσμούς και χρήματα, φαίνεται πως αρέσκεται πολύ στα…. γκολ, καθώς η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει περάσει από τα κρεβάτια πολλών ποδοσφαιριστών της Γιουνάιτεντ, όπως των Ντουάιτ Γιορκ, Φιλ Μπάρντσλεϊ και Ντάνι Σίμπσον.

Γιατί ασχολούμαστε όμως τώρα με την 29χρονη Νατάσα; Γιατί το βρετανικό Channel 5 εκτίμησε τα προσόντα της και την έβαλε μέσα στο σπίτι του Celebrity Big Brother για να ανάψει…. φωτιές! Η ίδια δήλωσε πως «μόλις ο Ράιαν με δει στο σπίτι του Celebrity Big Brother θα… τρομοκρατηθεί! Όλοι με βλέπουν σαν ένα πλάσμα που διψάει για ποδοσφαιριστές. Θέλω με αυτή τη συμμετοχή μου να δείξω μία άλλη πλευρά μου και να αποδείξω πως είμαι απλώς ένα κανονικό άτομο».

Διαβάστε επίσης!

Μια κομμώτρια με γόβα στιλέτο

Ξαπλωμένη τους τρελαίνει (+ είναι Ελληνίδα!)

24 ώρες στο σπίτι με την Πάμελα!

Η Ελληνίδα πορνοστάρ Σάσα Γκρέι σε νέο βίντεο