Το μυστικό της Κέλι Μπρουκ: Πολύ σεξ σε όλα τα δωμάτια

18.01.2012
Έκανε μερικά σετ κοιλιακών παραπάνω, προκειμένου να βρει τη φόρμα της και να φωτογραφηθεί για τη νέα σειρά εσωρούχων New Look, που φέρουν την υπογραφή της. Η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook), αφού έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και αφού γδύθηκε Αη Βασίλης, σχεδίασε μια σειρά εσωρούχων που προβάλουν τα δυνατά σημεία των σέξι γυναικών. Η 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο είναι πραγματικά η «επιτομή της καμπύλης» και το προβάλει με κάθε ευκαιρία. Η Κέλι έκανε συλλογή εσωρούχων Agent Provocateur από τα 19 της χρόνια, που σημαίνει ότι από εσώρουχα ξέρει! Δήλωσε δε ότι ακόμα και για τις γυναίκες με μεγάλα νούμερα στήθους, εκείνη θα έβαζε ενισχυτικά, αφού μια γυναίκα φαίνεται από τις καμπύλες της. Προτιμάει να κοιμάται σαν άλλη Μέριλιν χωρίς πιζάμες, μόνο με το άρωμά της το Fracas, αν και τον χειμώνα παραδέχτηκε ότι μπορεί να ξεκλέψει τις κάλτσες του συντόφου της Τομ Έβανς (Thom Evans). Και πώς διατηρεί τη φόρμα της; Κάνοντας πολύ πολύ σεξ, όπου και όπως μπορεί... «... πολύ σεξ, είναι καλή άσκηση για την καρδιά. Το μυστικό μου στο σεξ είναι η αυτοπεποίθηση και το να είσαι με κάποιον που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το μοναδικό κορίτσι στον κόσμο». Αναφορικά με τη φυσική της κατάσταση η Κέλι μοιράστηκε τα χρυσά μυστικά της... «Να περπατάς πολύ, να κάνεις σάουνα για να φεύγουν οι τοξίνες και να βρεις ένα καλό νερό!». Η φωτεινή της επιδερμίδα διατηρείται σούπερ το χειμώνα με συστηματική απολέπιση και πολύ καλή ενυδάτωση. Επιμέλεια Χ.Τ.

Έκανε μερικά σετ κοιλιακών παραπάνω, προκειμένου να βρει τη φόρμα της και να φωτογραφηθεί για τη νέα σειρά εσωρούχων New Look, που φέρουν την υπογραφή της. Η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook), αφού έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και αφού γδύθηκε Αη Βασίλης, σχεδίασε μια σειρά εσωρούχων που προβάλουν τα δυνατά σημεία των σέξι γυναικών.

Η 32χρονη ηθοποιός και μοντέλο είναι πραγματικά η «επιτομή της καμπύλης» και το προβάλει με κάθε ευκαιρία. Η Κέλι έκανε συλλογή εσωρούχων Agent Provocateur από τα 19 της χρόνια, που σημαίνει ότι από εσώρουχα ξέρει! Δήλωσε δε ότι ακόμα και για τις γυναίκες με μεγάλα νούμερα στήθους, εκείνη θα έβαζε ενισχυτικά, αφού μια γυναίκα φαίνεται από τις καμπύλες της.

Προτιμάει να κοιμάται σαν άλλη Μέριλιν χωρίς πιζάμες, μόνο με το άρωμά της το Fracas, αν και τον χειμώνα παραδέχτηκε ότι μπορεί να ξεκλέψει τις κάλτσες του συντόφου της Τομ Έβανς (Thom Evans). Και πώς διατηρεί τη φόρμα της; Κάνοντας πολύ πολύ σεξ, όπου και όπως μπορεί... «... πολύ σεξ, είναι καλή άσκηση για την καρδιά. Το μυστικό μου στο σεξ είναι η αυτοπεποίθηση και το να είσαι με κάποιον που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το μοναδικό κορίτσι στον κόσμο».

Αναφορικά με τη φυσική της κατάσταση η Κέλι μοιράστηκε τα χρυσά μυστικά της... «Να περπατάς πολύ, να κάνεις σάουνα για να φεύγουν οι τοξίνες και να βρεις ένα καλό νερό!». Η φωτεινή της επιδερμίδα διατηρείται σούπερ το χειμώνα με συστηματική απολέπιση και πολύ καλή ενυδάτωση.

Επιμέλεια Χ.Τ.