Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό;)

24.01.2012
Ο Τόνι Ντάνζα (Tony Danza) είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της δεκαετίας του ’90, καθώς πρωταγωνιστούσε στο «Ποιος είναι το αφεντικό;» (Who's the Boss?) για το οποίο μάλιστα είχε προταθεί για βραβείο Emmy και τέσσερις Χρυσές Σφαίρες! Γεννημένος στις 21 Απριλίου του 1951, ο Τόνι ασχολήθηκε επαγγελματικά με την αδυναμία του.. το μποξ (έχει μάλιστα και ένα ζευγάρι μποξ τατουάζ στο δεξί του μπράτσο). Στο ρινγκ του μποξ τον ανακάλυψε και ένας παραγωγός – κυνηγός ταλέντων που του έδωσε και τον πρώτο του ρόλο στη τηλεοπτική σειρά «Taxi». Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ακολούθησε το «Ποιος είναι το αφεντικό;» Ο Ντάνζα έχει παντρευτεί δύο φορές, έχει τέσσερα παιδιά, ενώ στο παρελθόν είχε φλογερή σχέση με την τραγουδίστρια Κάρεν Κάρπεντερ ( Karen Carpenter) των Carpenters. Μπορεί να έχουν περάσει 61 χρόνια από πάνω του, να έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του και να είναι παππούς… όμως τα χαρακτηριστικά του μάτια παραμένουν το σήμα κατατεθέν του! Με την κοιλιά «τούρλα» η μικρή Σαμάνθα Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι; Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!

Ο Τόνι Ντάνζα (Tony Danza) είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα της δεκαετίας του ’90, καθώς πρωταγωνιστούσε στο «Ποιος είναι το αφεντικό;» (Who's the Boss?) για το οποίο μάλιστα είχε προταθεί για βραβείο Emmy και τέσσερις Χρυσές Σφαίρες!

Γεννημένος στις 21 Απριλίου του 1951, ο Τόνι ασχολήθηκε επαγγελματικά με την αδυναμία του.. το μποξ (έχει μάλιστα και ένα ζευγάρι μποξ τατουάζ στο δεξί του μπράτσο). Στο ρινγκ του μποξ τον ανακάλυψε και ένας παραγωγός – κυνηγός ταλέντων που του έδωσε και τον πρώτο του ρόλο στη τηλεοπτική σειρά «Taxi». Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς ακολούθησε το «Ποιος είναι το αφεντικό

Ο Ντάνζα έχει παντρευτεί δύο φορές, έχει τέσσερα παιδιά, ενώ στο παρελθόν είχε φλογερή σχέση με την τραγουδίστρια Κάρεν Κάρπεντερ ( Karen Carpenter) των Carpenters.

Μπορεί να έχουν περάσει 61 χρόνια από πάνω του, να έχουν ασπρίσει τα μαλλιά του και να είναι παππούς… όμως τα χαρακτηριστικά του μάτια παραμένουν το σήμα κατατεθέν του!

Με την κοιλιά «τούρλα» η μικρή Σαμάνθα

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι

Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ»

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα;

Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας

Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!