Με την κοιλιά «τούρλα» η μικρή Σαμάνθα (Ποιος είναι το αφεντικό)

24.01.2012
Ήταν μόλις 10 ετών όταν ξεκίνησε τη καριέρα της ως Σαμάνθα κόρη του Τόνι Ντάνζα (Tony Danza) στην τηλεοπτική σειρά "Ποιος είναι το αφεντικό". Ευρέως γνωστή έγινε όταν έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μάγισσες», τότε που απέκτησε και τα περισσότερα τατουάζ της. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) μπήκε στα πρώτα -άντα και από ότι φαίνεται καλομεγαλώνει. Έχει περίπου οκτώ τατουάζ είναι χορτοφάγος και έχει φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές γυμνή για την φιλοζωική οργάνωση PETA. Εκτός από την ηθοποιία ασχολείται με τη φωτογραφία, τις φιλανθρωπίες, τα τρία σκυλιά και τα οκτώ άλογά της. Φυσικά τελευταία ασχολείται ως επί το πλείστον με τον γιό της Μίλο (Milo Thomas Bugliari), τον οποίο απέκτησε τον Αύγουστο του 2011, με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουλιάρι (David Bugliari). Για την ιστορία η Μιλάνο είναι δηλωμένη οπαδός των Los Angeles Dodgers, και συντηρεί ένα μπέιζμπολ μπλογκ στον ιστότοπο της Major League. Είχε σχέση με τον ηθοποιό Κόρεϊ Χέιμ (Corey Haim) από το 1987 έως το 1990. Αρραβωνιάστηκε τον Σκοτ Γουλφ (Scott Wolf) το 1993 και παντρεύτηκε τον μουσικό Σιντζούν Τέιτ (Cinjun Tate) για δέκα μήνες το 1999. Κατόπιν έκανε ένα πέρασμα από τη ζωή του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake)... Η 40χρονη ηθοποιός είναι δυσλεκτική, γεγονός που τη δυσκόλεψε πολλές φορές στη δουλειά του ηθοποιού. Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό) Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι; Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!

Ήταν μόλις 10 ετών όταν ξεκίνησε τη καριέρα της ως Σαμάνθα κόρη του Τόνι Ντάνζα (Tony Danza) στην τηλεοπτική σειρά "Ποιος είναι το αφεντικό". Ευρέως γνωστή έγινε όταν έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά «Οι Μάγισσες», τότε που απέκτησε και τα περισσότερα τατουάζ της. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο (Alyssa Milano) μπήκε στα πρώτα -άντα και από ότι φαίνεται καλομεγαλώνει.

Έχει περίπου οκτώ τατουάζ είναι χορτοφάγος και έχει φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές γυμνή για την φιλοζωική οργάνωση PETA. Εκτός από την ηθοποιία ασχολείται με τη φωτογραφία, τις φιλανθρωπίες, τα τρία σκυλιά και τα οκτώ άλογά της.

Φυσικά τελευταία ασχολείται ως επί το πλείστον με τον γιό της Μίλο (Milo Thomas Bugliari), τον οποίο απέκτησε τον Αύγουστο του 2011, με τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουλιάρι (David Bugliari).
Για την ιστορία η Μιλάνο είναι δηλωμένη οπαδός των Los Angeles Dodgers, και συντηρεί ένα μπέιζμπολ μπλογκ στον ιστότοπο της Major League. Είχε σχέση με τον ηθοποιό Κόρεϊ Χέιμ (Corey Haim) από το 1987 έως το 1990. Αρραβωνιάστηκε τον Σκοτ Γουλφ (Scott Wolf) το 1993 και παντρεύτηκε τον μουσικό Σιντζούν Τέιτ (Cinjun Tate) για δέκα μήνες το 1999. Κατόπιν έκανε ένα πέρασμα από τη ζωή του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake)… Η 40χρονη ηθοποιός είναι δυσλεκτική, γεγονός που τη δυσκόλεψε πολλές φορές στη δουλειά του ηθοποιού.

Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό)

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι

Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ»

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα;

Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας

Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!