Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα!

25.01.2012
Όταν έπαιζε τη μονίμως στραβωμένη Μάντι (Maddie Hayes) στη σειρά «Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια» (Moonlighting) δεν ήταν παιδούλα, ήταν όμως ώριμα γοητευτική ως ιδιωτική ντετέκτιβ στο πλευρό του υφισταμένου της Μπρους Γουίλις (Bruce Willis). Η 61χρονη σήμερα Σίμπιλ Σέφερντ (Cybill Shepherd), ηθοποιός, τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο ξεκίνησε ως σύμβολο του σεξ και κατέληξε να δηλώνει ότι πολύ θα ήθελε να είναι μπάι σέξουαλ με απωθημένο ένα ραντεβού με τη Σάλμα Χάγιεκ!!! Στην αυτοβιογραφία της η Σίμπιλ, που δηλώνει Χριστιανο-Παγανιστικο-Βουδίστρια, γράφει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την ερωτική της ζωή: Έχει κάνει δεσμό με τον θρύλο Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) το '70, τον σκηνοθέτη Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, έχει αρνηθεί προτάσεις του Τζακ Νίκολσον (Jack Nicholson) και Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), έκανε one-night stand με τον Τσαρλς Γκρόντιν (Charles Grodin) και μερικά night stand με τον Ντον Τζόνσον (Don Johnson). Με τον συμπρωταγωνιστή της Μπρους Γουίλις συμφώνησαν να κρατηθεί η σχέση τους σε αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο για χάρη της επιτυχίας της σειράς... αλλά κανείς δεν ξέρει αν η συμφωνία τηρήθηκε... Έχει δίδυμα, με τον πρώην σύζυγό της Μπρους Όπενχάιμ (Bruce Oppenheim) τον όποιο και χώρισε όταν γύρισε την τελευταία σεζόν του Moonlighting. Για την ιστορία, το τραγούδι των τίτλων ερμήνευε ο γνωστός τραγουδιστής της τζαζ, Al Jarreau, και παραμένει κλασική επιτυχία μέχρι σήμερα. Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό) Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι; Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!

Όταν έπαιζε τη μονίμως στραβωμένη Μάντι (Maddie Hayes) στη σειρά «Αυτός Αυτή και τα Μυστήρια» (Moonlighting) δεν ήταν παιδούλα (κάπου στα 35-40), ήταν όμως εξαιρετικά γοητευτική ως ιδιωτική ντετέκτιβ στο πλευρό του υφισταμένου της Μπρους Γουίλις (Bruce Willis). Η 61χρονη σήμερα Σίμπιλ Σέφερντ (Cybill Shepherd), ηθοποιός, τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο ξεκίνησε ως σύμβολο του σεξ και κατέληξε να δηλώνει ότι πολύ θα ήθελε να είναι μπάι σέξουαλ με απωθημένο ένα ραντεβού με τη Σάλμα Χάγιεκ!!! Στην αυτοβιογραφία της η Σίμπιλ, που δηλώνει Χριστιανο-Παγανιστικο-Βουδίστρια, γράφει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για την ερωτική της ζωή.

Έχει κάνει δεσμό με τον θρύλο Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) το '70, τον σκηνοθέτη Πίτερ Μπογκντάνοβιτς, έχει αρνηθεί προτάσεις του Τζακ Νίκολσον (Jack Nicholson) και Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), έκανε one-night stand με τον Τσαρλς Γκρόντιν (Charles Grodin) και μερικά night stand με τον Ντον Τζόνσον (Don Johnson). Με τον συμπρωταγωνιστή της Μπρους Γουίλις συμφώνησαν να κρατηθεί η σχέση τους σε αυστηρά επαγγελματικό επίπεδο για χάρη της επιτυχίας της σειράς... αλλά κανείς δεν ξέρει αν η συμφωνία τηρήθηκε... Έχει δίδυμα, με τον πρώην σύζυγό της Μπρους Όπενχάιμ (Bruce Oppenheim) τον όποιο και χώρισε όταν γύρισε την τελευταία σεζόν του Moonlighting.

Για την ιστορία, το τραγούδι των τίτλων ερμήνευε ο γνωστός τραγουδιστής της τζαζ, Al Jarreau, και παραμένει κλασική επιτυχία μέχρι σήμερα.

Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό)

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι

Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ»

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα;

Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας

Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!