Η Ντέμι Μουρ 30 χρόνια πριν!

26.01.2012
Δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της ζωής της μετά τον χωρισμό της από τον «άπιστο» Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), και μάλιστα τελευταία φαινόταν πιο αδυνατισμένη και καταπονημένη από ποτέ. Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη Δευτέρα λόγω επιδείνωσης της υγείας της, μετά το τέλος του γάμου της φαίνεται να είναι είχε δηλώσει ότι φοβάται πως δεν αξίζει να αγαπηθεί! Ανάμεσα στις πολλές φωτογραφήσεις της 49χρονης σταρ, μια vintage φωτογράφηση του' 80 για το ανδρικό περιοδικό Penthouse, όταν ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και οι θαυμαστές της την είδαν ολόγυμνη όπως ποτέ άλλοτε! Διάσημα Πριν και Μετά: Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα Μέγκαν Φοξ - Δόντια πριν και μετά Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό) Με βιονικές ρυτίδες η Βιονική Γυναίκα Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι; Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!

Δεν περνάει τις καλύτερες μέρες της ζωής της μετά τον χωρισμό της από τον «άπιστο» Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher), και μάλιστα τελευταία φαινόταν πιο αδυνατισμένη και καταπονημένη από ποτέ. Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), που εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο τη Δευτέρα λόγω επιδείνωσης της υγείας της, μετά το τέλος του γάμου της φαίνεται να είναι είχε δηλώσει ότι φοβάται πως δεν αξίζει να αγαπηθεί!

Ανάμεσα στις πολλές φωτογραφήσεις της 49χρονης σταρ, μια vintage φωτογράφηση του' 80 για το ανδρικό περιοδικό Penthouse, όταν ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και οι θαυμαστές της την είδαν ολόγυμνη όπως ποτέ άλλοτε!

Διάσημα Πριν και Μετά:

Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα

Μέγκαν Φοξ - Δόντια πριν και μετά

Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό)

Με βιονικές ρυτίδες η Βιονική Γυναίκα

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι

Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ»

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα;

Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας

Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!