Είναι πολύ μεγάλα!

26.01.2012
Οι παπαράτσι την πέτυχαν έξω για δείπνο στο Χόλιγουντ με ένα κατακόκκινο φόρεμα και δύο τεράστια... δορυφορικά πιάτα να ξεπροβάλουν μέσα από το ντεκολτέ της έτοιμα να κάνουν διαπλανητική αναμετάδοση. Η 26χρονη Τζόρνταν Κάρβερ (Jordan Carver) διαθέτει σωματικά χαρίσματα που απαιτούν την προσοχή μας στην υπερβολή τους. Είναι γκλάμουρ μόντελ (δύσκολο επάγγελμα!), Υδροχόος στο ζώδιο, χωρίς τατουάζ και πίρσινγκ και μας έρχεται από την Γερμανία, συγκεκριμένα το Μόναχο. Αυτές οι φήμες περί λεσβιακών της προτιμήσεών της δεν ευσταθούν και μάλιστα δηλώνει «χωρίς δεσμό» και καιρό. Σε μια έκλαμψη σοφίας το μοντέλο αναφώνησε: «Ναι καλά, δείξε μου έναν άντρα που δεν εκρήγνυται από ζήλια όταν με θαυμάζουν κάθε μέρα 1000 άντρες. Η δουλειά μου και μια ευτυχισμένη σχέση δεν πάνε μαζί. Κάποια μέρα θα βρεθεί ο άντρας ο σωστός που θα είναι προτεραιότητά μου.» Στήθους ελεγείες ... διάβασε: Με τέτοιο βάρος χρειάζονται τιράντες Ζούλα τα, στη ζούλα Ξαπλωμένη τους τρελαίνει Η Πετρούλα τα ξαναπετάει ΒυΖίου Ζίτσου - η Πολεμίστρια στα ρινγκ Γυμνόστηθη στο χιόνι, και δεν κρυώνει Μα δεν την ενοχλεί το στήθος όταν γράφει; Έκανα ένα στήθος δώρο στον εαυτό μου Τη συμβούλεψε να κόψει το στήθος της για να κάνει καριέρα Δίδυμα ζουμερά... φεγγάρια Μέρκελ, η Λούσι βρήκε τη λύση!

Οι παπαράτσι την πέτυχαν έξω για δείπνο στο Χόλιγουντ με ένα κατακόκκινο φόρεμα και δύο τεράστια... δορυφορικά πιάτα να ξεπροβάλουν μέσα από το ντεκολτέ της έτοιμα να κάνουν διαπλανητική αναμετάδοση. Η 26χρονη Τζόρνταν Κάρβερ (Jordan Carver) διαθέτει σωματικά χαρίσματα που απαιτούν την προσοχή μας στην υπερβολή τους. Είναι γκλάμουρ μόντελ (δύσκολο επάγγελμα!), Υδροχόος στο ζώδιο, χωρίς τατουάζ και πίρσινγκ και μας έρχεται από την Γερμανία, συγκεκριμένα το Μόναχο.

Αυτές οι φήμες περί λεσβιακών της προτιμήσεών της δεν ευσταθούν και μάλιστα δηλώνει «χωρίς δεσμό» και καιρό. Σε μια έκλαμψη σοφίας το μοντέλο αναφώνησε: «Ναι καλά, δείξε μου έναν άντρα που δεν εκρήγνυται από ζήλια όταν με θαυμάζουν κάθε μέρα περί τους 1000 άντρες. Η δουλειά μου και μια ευτυχισμένη σχέση δεν πάνε μαζί. Κάποια μέρα θα βρεθεί ο άντρας ο σωστός που θα είναι προτεραιότητά μου.»

Στήθους ελεγείες ... διάβασε:

Με τέτοιο βάρος χρειάζονται τιράντες

Ξαπλωμένη τους τρελαίνει

ΒυΖίου Ζίτσου - η Πολεμίστρια στα ρινγκ

Γυμνόστηθη στο χιόνι, και δεν κρυώνει

Μα δεν την ενοχλεί το στήθος όταν γράφει;

Έκανα ένα στήθος δώρο στον εαυτό μου

Τη συμβούλεψε να κόψει το στήθος της για να κάνει καριέρα

Δίδυμα ζουμερά... φεγγάρια

Μέρκελ, η Λούσι βρήκε τη λύση!