Άλλος άνθρωπος σήμερα η Ολίβια Νιούτον-Τζον

01.02.2012
Έκανε τα αρσενικά της δεκαετίας του '70 να χαίρονται να πηγαίνουν κινηματογράφο, όταν ως Σάντι Όλσον χόρεψε και τραγούδησε ντυμένη με μαύρο, δερμάτινο, στρετς παντελόνι στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα (John Travolta) στο θρυλικό μιούζικαλ Grease. Σήμερα στα 63 της πια χρόνια, η Ολίβια Νιούτον-Τζον (Olivia Newton-John) αμυδρά μάς θυμίζει τη σεξοβόμβα της εποχής εκείνης, κυρίως στο πρόσωπο. Η Αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια, την οποία θυμόμαστε πολύ χαρακτηριστικά και στο βιντεοκλίπ της «Physical», έχει κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει το χρόνο - βλέπε μπότοξ και λίφτινγκ! Σε καθημερινή βάση, παίρνει βιταμίνες που τις έχει δώσει ο γιατρός της μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο του στήθους, καθώς και πεπτικά ένζυμα με κάθε γεύμα. Πίνει επίσης ένα τονωτικό ρόφημα με εκφυλίσματα φυτών από τη νότιο Αμερική για να τονώνει το ανοσοποιητικό της σύστημα και να μένει χαλαρή και ήρεμη. Διάβασε επίσης: Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Πριν και Μετά το... μπέικον Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο Πριν και Μετά Παραμεγάλωσε το κοριτσάκι της σειράς «Party of Five»! Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα Μέγκαν Φοξ - Δόντια πριν και μετά

Έκανε τα αρσενικά της δεκαετίας του '70 να χαίρονται να πηγαίνουν κινηματογράφο, όταν ως Σάντι Όλσον χόρεψε και τραγούδησε ντυμένη με μαύρο, δερμάτινο, στρετς παντελόνι στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα (John Travolta) στο θρυλικό μιούζικαλ Grease.

Σήμερα στα 63 της πια χρόνια, η Ολίβια Νιούτον-Τζον (Olivia Newton-John) αμυδρά μάς θυμίζει τη σεξοβόμβα της εποχής εκείνης, κυρίως στο πρόσωπο. Η Αυστραλή ηθοποιός και τραγουδίστρια, την οποία θυμόμαστε πολύ χαρακτηριστικά και στο βιντεοκλίπ της «Physical», έχει κάνει ό,τι μπορεί για να νικήσει το χρόνο - βλέπε μπότοξ και λίφτινγκ!

Σε καθημερινή βάση, παίρνει βιταμίνες που τις έχει δώσει ο γιατρός της μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο του στήθους, καθώς και πεπτικά ένζυμα με κάθε γεύμα. Πίνει επίσης ένα τονωτικό ρόφημα με εκφυλίσματα φυτών από τη νότιο Αμερική για να τονώνει το ανοσοποιητικό της σύστημα και να μένει χαλαρή και ήρεμη.

Παραμεγάλωσε το κοριτσάκι της σειράς «Party of Five»!

Αυτός, Αυτή και τα... γεράματα

Μέγκαν Φοξ - Δόντια πριν και μετά

Άσπρισε ο Τόνι Ντάνζα (Ποιος είναι το αφεντικό)

Με βιονικές ρυτίδες η Βιονική Γυναίκα

Πόσες πλαστικές έχει κάνει η μικρούλα από το Σπίτι στο Λιβάδι;

Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι

Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ»

Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια);

Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα;

Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας

Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN

Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!