Ισραηλινό κορμί που ...σκοτώνει!

02.02.2012
Σαγηνευτικά μάτια και κορμί που σκοτώνει από το... Ισραήλ. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Μόραν Ατίας (Moran Atias), την αλλοτινή Μις Ισραήλ με όνειρο να υπηρετήσει στις Ισραηλινές Στρατιωτικές Δυνάμεις! Τα φτερά και την στρατιωτική καριέρα της έκοψε απότομα μία διάγνωση μηνιγγίτιδας στα 17 της χρόνια. Τότε ήταν που είπε να εκμεταλλευτεί τα φυσικά της προσόντα. Με όπλο τη συμμετοχή της σε μία τηλεοπτική σειρά –σε ηλικία 15 ετών- ξεκίνησε το μόντελινγκ στην Γερμανία και την Ιταλία. Εκεί την ανακάλυψε και ο Ρομπέρτο Καβάλι, που την πήρε αμέσως και την έκανε δικό του μοντέλο. Σήμερα η Μόραν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «White Collar», όπου υποδύεται μια λεσβία και φωτογραφίζεται για το Maxim της Αυστραλίας με εσώρουχα!! Διαβάστε επίσης: Τώρα γυμνές και στα αραβικά Γυμνή φωτογράφηση σοκ ταράζει τις μυστικές υπηρεσίες Όταν γδύνεται η Μπαρ Ρεφαέλι! Πρέσβειρα γυμνής θέλησης και λέφτερη Μούτσας γκράτσιας, θα χάσουμε τα ματάκια μας Πάρε μαθήματα «γυμνής» οικονομίας από την Αργεντινή ΒυΖίου Ζίτσου: Μανούλα στις πολεμικές τέχνες

Σαγηνευτικά μάτια και κορμί που σκοτώνει από το... Ισραήλ. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Μόραν Ατίας (Moran Atias), την αλλοτινή Μις Ισραήλ με όνειρο να υπηρετήσει στις Ισραηλινές Στρατιωτικές Δυνάμεις!

Τα φτερά και την στρατιωτική καριέρα της έκοψε απότομα μία διάγνωση μηνιγγίτιδας στα 17 της χρόνια. Τότε ήταν που είπε να εκμεταλλευτεί τα φυσικά της προσόντα. Με όπλο τη συμμετοχή της σε μία τηλεοπτική σειρά –σε ηλικία 15 ετών- ξεκίνησε το μόντελινγκ στην Γερμανία και την Ιταλία. Εκεί την ανακάλυψε και ο Ρομπέρτο Καβάλι, που την πήρε αμέσως και την έκανε δικό του μοντέλο.

Σήμερα η Μόραν συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «White Collar», όπου υποδύεται μια λεσβία και φωτογραφίζεται για το Maxim της Αυστραλίας με εσώρουχα!!

Διαβάστε επίσης:

Τώρα γυμνές και στα αραβικά

Όταν γδύνεται η Μπαρ Ρεφαέλι!

Μαλίκα Σέραβατ: Κάμα Σούτρα με τη βούλα

Μια καυτή βετεράνος από την Κολομβία