Ποδολάγνοι του κόσμου ενωθείτε!

23.02.2012
Δαγκώνει ερωτικά την άκρη του παπουτσιού της. Το 21χρονο μοντέλο από την Εσθονία λέγεται Κάρμεν Πένταρου (Karmen Pedaru), εμείς ποιητική αδεία θα την αποκαλούμε Κάρμεν «Παιδαρού»! Η παρούσα φωτογράφησή της δημοσιεύτηκε στο περιοδικό W και από ότι έχουμε καταλάβει απευθύνεται σε ποδολάγνους και λοιπούς αισθησιακούς υποστηρικτές του κινήματος «Πίνω Σαμπάνια Από Τη Γόβα Της». Από αθλητική οικογένεια, η Κάρμεν μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ στα 15, ενώ από τα 6 έπαιζε χάντμπολ και σόκερ. Αφού περπάτησε για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας, η Κάρμεν έγινε το επίσημο πρώσοπο του Michael Kors. Φυσικά η Victoria's Secret "την τσίμπησε" και την έκανε Άγγελο στο σόου του 2011. Κατέχει την 7η θέση στη λίστα των Top 50 μοντέλων του κόσμου.

Δαγκώνει ερωτικά την άκρη του παπουτσιού της. Το 21χρονο μοντέλο από την Εσθονία λέγεται Κάρμεν Πένταρου (Karmen Pedaru), εμείς ποιητική αδεία θα την αποκαλούμε Κάρμεν «Παιδαρού»! Η παρούσα φωτογράφησή της δημοσιεύτηκε στο περιοδικό W και από ότι έχουμε καταλάβει απευθύνεται σε ποδολάγνους και λοιπούς αισθησιακούς υποστηρικτές του κινήματος «Πίνω Σαμπάνια Από Τη Γόβα Της».

Από αθλητική οικογένεια, η Κάρμεν μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ στα 15, ενώ από τα 6 έπαιζε χάντμπολ και σόκερ. Αφού περπάτησε για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας, η Κάρμεν έγινε το επίσημο πρώσοπο του Michael Kors. Φυσικά η Victoria's Secret "την τσίμπησε" και την έκανε Άγγελο στο σόου του 2011. Κατέχει την 7η θέση στη λίστα των Top 50 μοντέλων του κόσμου.