Η Ρακέλ Γουέλς «το 'χει» ακόμα στα 71

23.02.2012
Πρωταγωνίστρια της πρώτης κινηματογραφικής σκηνής διαφυλετικού σεξ... Η Jo Raquel Tejada, γνωστή με το όνομα Ρακέλ Γουέλς (Raquel Welch), 46 χρόνια μετά τη σέξι προ Χριστού φωτογραφία της με το πρώτο μπικίνι της ανθρωπότητας, διατηρεί άψογη την εμφάνισή της. Η 71χρονη ηθοποιός δεν διστάζει να φορέσει χρυσό μεταλλικό στρετς φόρεμα και να τονίσει τις άλλοτε δολοφονικές καμπύλες που την έκαναν διάσημη. Το Playboy την ανακήρυξε «Πιο Επιθυμητή Γυναίκα των '70s». Η Γουέλς έγινε το απόλυτο σύμβολο του σεξ, όταν αναδύθηκε από τη θάλασσα με ένα γούνινο μπικίνι ως Λοάνα το 1966 στην ταινία «One Million Years B.C.» Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Bedazzled» με τον Πίτερ Κουκ (Peter Cook) και τον Ντάντλεϊ Μουρ (Dudley Moore) και στην πρώτη σκηνή διαφυλετικού σεξ με τον Τζιμ Μπράουν (Jim Brown) το 1969 στο φιλμ «100 Rifles». Το 1974, πήρε Χρυσή Σφαίρα για τη συμμετοχή της στην ταινία «The Three Musketeers.» Είναι 4 φορές παντρεμένη και στο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της (με τον τίτλο «Raquel: Beyond the Cleavage») αποκαλύπτει τα πάντα για τους γάμους και τους εράστες της. Έκτος τους διάσημους άντρες που είχε στο κρεβάτι της η Ρακέλ μιλάει και για τα μικρά μυστικά που δοκίμασε για να διατηρήσει την εμφάνισή της. Έκανε ενέσεις με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη από τα 62 της, αλλά σταμάτησε τη θεραπεία γιατί έδειχνε πρησμένη. Γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, κάνει δύο ώρες γιόγκα, προπόνηση με βάρη και αερόβια άσκηση. Μετά από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, δηλώνει ότι λατρεύει να ζει μόνη, ενώ αποκαλύπτει ότι θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένο και δεν κάνει σχεδόν καθόλου πια, παρόλο που στα νιάτα της παραδέχεται ότι κατέληξε στο κρεβάτι με όλα τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Φρανκ Σινάτρα, ο Μπαρτ Ρέινολντς, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Ντιν Μάρτιν και ο Ελβις Πρίσλεϊ!

Η Jo Raquel Tejada, γνωστή με το όνομα Ρακέλ Γουέλς (Raquel Welch), 46 χρόνια μετά τη σέξι προ Χριστού φωτογραφία της με το πρώτο μπικίνι της ανθρωπότητας, διατηρεί άψογη την εμφάνισή της. Η 71χρονη ηθοποιός δεν διστάζει να φορέσει χρυσό μεταλλικό στρετς φόρεμα και να τονίσει τις άλλοτε δολοφονικές καμπύλες που την έκαναν διάσημη.

Το Playboy την ανακήρυξε «Πιο Επιθυμητή Γυναίκα των '70s». Η Γουέλς έγινε το απόλυτο σύμβολο του σεξ, όταν αναδύθηκε από τη θάλασσα με ένα γούνινο μπικίνι ως Λοάνα το 1966 στην ταινία «One Million Years B.C.»

Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Bedazzled» με τον Πίτερ Κουκ (Peter Cook) και τον Ντάντλεϊ Μουρ (Dudley Moore) και στην πρώτη σκηνή διαφυλετικού σεξ με τον Τζιμ Μπράουν (Jim Brown) το 1969 στο φιλμ «100 Rifles». Το 1974, πήρε Χρυσή Σφαίρα για τη συμμετοχή της στην ταινία «The Three Musketeers.» Είναι 4 φορές παντρεμένη και στο βιβλίο με τα απομνημονεύματα της (με τον τίτλο «Raquel: Beyond the Cleavage») αποκαλύπτει τα πάντα για τους γάμους και τους εράστες της.

Έκτος τους διάσημους άντρες που είχε στο κρεβάτι της η Ρακέλ μιλάει και για τα μικρά μυστικά που δοκίμασε για να διατηρήσει την εμφάνισή της. Έκανε ενέσεις με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη από τα 62 της, αλλά σταμάτησε τη θεραπεία γιατί έδειχνε πρησμένη.

Γυμνάζεται έξι ημέρες την εβδομάδα, κάνει δύο ώρες γιόγκα, προπόνηση με βάρη και αερόβια άσκηση.

Μετά από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, δηλώνει ότι λατρεύει να ζει μόνη, ενώ αποκαλύπτει ότι θεωρεί το σεξ υπερεκτιμημένο και δεν κάνει σχεδόν καθόλου πια, παρόλο που στα νιάτα της παραδέχεται ότι κατέληξε στο κρεβάτι με όλα τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Φρανκ Σινάτρα, ο Μπαρτ Ρέινολντς, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο Ντιν Μάρτιν και ο Ελβις Πρίσλεϊ!

Επιμέλεια Χ.Τ.