Γδύνεται για να πληρώσει τη Δ.Ε.Η.

22.05.2012
Σε αυτό το σημείο θα φτάσουμε σύντομα, αλλά το κορίτσι του Playboy δεν μασάει από τέτοια .... Η Κρίσταλ Μακάιλ (Crystal McCahill) έρχεται φόρτσα από την Αμερική! Είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Χιού Χέφνερ και μπορούμε να δούμε τουλάχιστον δύο λόγους προφανείς [είναι το στήθος της]. Η σεξοβόμβα Crystal McCahill υπήρξε Playmate τον Μάιο του 2009, και έσπασε τα κοντέρ με τις γυμνές φωτογραφήσεις της. Το πιο ενδιαφέρον δεν είναι οι διαστάσεις στήθους της, αλλά το γεγονός ότι και η μητέρα της υπήρξε Playmate Αυγούστου πίσω στο ένδοξο 1968!

Σε αυτό το σημείο θα φτάσουμε σύντομα, αλλά το κορίτσι του Playboy δεν μασάει από τέτοια .... Η Κρίσταλ Μακάιλ (Crystal McCahill) έρχεται φόρτσα από την Αμερική! Είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια του Χιού Χέφνερ και μπορούμε να δούμε τουλάχιστον δύο λόγους προφανείς [είναι το στήθος της].

Η μελαχρινή Crystal McCahill υπήρξε Playmate τον Μάιο του 2009, και έσπασε τα κοντέρ με τις γυμνές φωτογραφήσεις της. Το πιο ενδιαφέρον δεν είναι οι διαστάσεις στήθους της, αλλά το γεγονός ότι και η μητέρα της υπήρξε Playmate Αυγούστου πίσω στο ένδοξο 1968!