Μαριάντα Πιερίδη: Οι αλυσίδες τής πάνε πολύ

23.05.2012
Οι φήμες οργιάζουν για πιθανό δεσμό ανάμεσα στην γλυκύτατη τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και στον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Λάτσιο. Η «Μεσημεριανή Μελέτη» του Star φωτογράφησε έναν δεσμό ... πιθανώς ανύπαρκτο... και εμείς θυμηθήκαμε μια από τις λίγες γυμνές φωτογραφήσεις της Πιερίδη στο περιοδικό Nitro. Η τραγουδίστρια δέθηκε με αλυσίδες για να μας δείξει ότι τα δεσμά δεν την ανησυχούν και πολύ. Και επειδή «τα αγαθά κόποις κτώνται»... πώς διατηρεί αυτό το κορμί; Διαβάσαμε παλαιότερη δήλωσή της στο Glam και την παραθέτουμε: «Σίγουρα ένα πολύ καλό πρωινό με φρούτα, ξηρούς καρπούς, λίγο σουσάμι, φυτικές ίνες σε σκόνη, μαύρη σοκολάτα και μέλι που ανεβάζουν την διάθεση. Διαφορετικά, αν θέλω να φάω φρούτα για δεκατιανό, γαλοπούλα, ντομάτα και κίτρινο τυρί. Το μεσημέρι προτιμώ κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας, μοσχάρι για παράδειγμα, με πατάτες βραστές ή λίγο ρυζάκι. Ενδιάμεσα θα φάω πάλι κάποιο φρούτο και το βράδυ μια βραστή πατάτα με ελάχιστο αλάτι ή με γιαούρτι, στην καλύτερη των περιπτώσεων».

Οι φήμες οργιάζουν για πιθανό δεσμό ανάμεσα στην γλυκύτατη τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη και στον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Γιάννη Λάτσιο. Η «Μεσημεριανή Μελέτη» του Star φωτογράφησε έναν δεσμό ... πιθανώς ανύπαρκτο... και εμείς θυμηθήκαμε μια από τις λίγες γυμνές φωτογραφήσεις της Πιερίδη στο περιοδικό Nitro. Η τραγουδίστρια δέθηκε με αλυσίδες για να μας δείξει ότι τα δεσμά δεν την ανησυχούν και πολύ.

Και επειδή «τα αγαθά κόποις κτώνται»... πώς διατηρεί αυτό το κορμί; Διαβάσαμε παλαιότερη δήλωσή της στο Glam και την παραθέτουμε: «Σίγουρα ένα πολύ καλό πρωινό με φρούτα, ξηρούς καρπούς, λίγο σουσάμι, φυτικές ίνες σε σκόνη, μαύρη σοκολάτα και μέλι που ανεβάζουν την διάθεση. Διαφορετικά, αν θέλω να φάω φρούτα για δεκατιανό, γαλοπούλα, ντομάτα και κίτρινο τυρί. Το μεσημέρι προτιμώ κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας, μοσχάρι για παράδειγμα, με πατάτες βραστές ή λίγο ρυζάκι. Ενδιάμεσα θα φάω πάλι κάποιο φρούτο και το βράδυ μια βραστή πατάτα με ελάχιστο αλάτι ή με γιαούρτι, στην καλύτερη των περιπτώσεων».