Ολυμπιονίκης παρθένα ψάχνει ταίρι

23.05.2012
Το να μείνει παρθένα είναι πιο δύσκολο από το να προπονείται για τους Ολυμπιακούς! Αυτή τη δήλωση έκανε η ολυμπιονίκης Λόρι Τζόουνς, γνωστή με το όνομα Λόλο Τζόουνς (Lolo Jones). Η 29χρονη υπερ-αθλήτρια από τη Λουιζιάνα δήλωσε σε ένα επεισόδιο της σειράς του HBO «Real Sports», ότι δεν πιστεύει στο σεξ πριν το γάμο. Η πανέμορφη αθλήτρια, που πήρε μέρος και στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008, πρόσθεσε ότι η απόφασή της να παραμείνει παρθένα της δημιουργεί τεράστιες δυσκολίες να βρει ακόμα και έναν απλό δεσμό. «Το να μείνω παρθένα είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου... πιο δύσκολο και από την αποφοίτησή μου από το κολλέγιο. Όταν ήμουν 22, 24, ήταν τρυφερό... Αλλά στα 24 με 29 δεν είναι τόσο γλυκούλι. Σε κριτικάρουν πολύ πολλοί άντρες δεν επιστρέφουν τα τηλεφωνήματά σου αφού ανακαλύπτουν την απόφασή σου.» Στο περιοδικό Women's Health το 2010, η αθλήτρια είχε δηλώσει πιστή Χριστιανή και αποκάλυψε ότι ακούει χριστιανική μουσική γιατί τη βοηθάει να χαλαρώνει. Η Μις Τζόουνς παραδέχτηκε μάλιστα ότι έχει χρησιμοποιήσει πολλά σάιτ γνωριμιών και το Twitter σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γνωρίσει άντρες που να τη δεχτούν... επίμονη παρθένα. Επιμέλεια Χ. Τ.

Το να μείνει παρθένα είναι πιο δύσκολο από το να προπονείται για τους Ολυμπιακούς! Αυτή τη δήλωση έκανε η ολυμπιονίκης Λόρι Τζόουνς, γνωστή με το όνομα Λόλο Τζόουνς (Lolo Jones). Η 29χρονη υπερ-αθλήτρια από τη Λουιζιάνα δήλωσε σε ένα επεισόδιο της σειράς του HBO «Real Sports», ότι δεν πιστεύει στο σεξ πριν το γάμο.

Η πανέμορφη αθλήτρια, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, πρόσθεσε ότι η απόφασή της να παραμείνει παρθένα της δημιουργεί τεράστιες δυσκολίες να βρει ακόμα και έναν απλό δεσμό.

«Το να μείνω παρθένα είναι το δυσκολότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου... πιο δύσκολο και από την αποφοίτησή μου από το κολλέγιο. Όταν ήμουν 22, 24, ήταν τρυφερό... Αλλά στα 24 με 29 δεν είναι τόσο γλυκούλι. Σε κριτικάρουν πολύ πολλοί άντρες δεν επιστρέφουν τα τηλεφωνήματά σου αφού ανακαλύπτουν την απόφασή σου.»

Στο περιοδικό Women's Health το 2010, η αθλήτρια είχε δηλώσει πιστή Χριστιανή και αποκάλυψε ότι ακούει χριστιανική μουσική γιατί τη βοηθάει να χαλαρώνει. Η Μις Τζόουνς παραδέχτηκε μάλιστα ότι έχει χρησιμοποιήσει πολλά σάιτ γνωριμιών και το Twitter σε μια απέλπιδα προσπάθεια να γνωρίσει άντρες που να τη δεχτούν... επίμονη παρθένα.

Επιμέλεια Χ. Τ.