Μεγιστάνας δίνει 1 εκατ. για μια βραδιά με γνωστό μοντέλο

23.05.2012
Όταν έχεις ποζάρει γυμνή ένα εκατομμύριο φορές για όλα τα ανδρικά περιοδικά της υφηλίου και είσαι τόσο πληθωρική όσο η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) είναι φυσικό να συμβεί και αυτό! Το 32χρονο μοντέλο λέγεται ότι είχε την ευκαιρία να βάλει στην τσέπη της 1 εκατομμύριο δολάρια - αφορολόγητα - στις Κάννες, αλλά αρνήθηκε! Φήμες θέλουν ζάπλουτο Γάλλο επιχειρηματία να προσεγγίζει τη μελαχρινή καλλονή για να αναβιώσουν την κινηματογραφική ταινία «Ανήθικη Πρόταση» (Indecent Proposal), όπου η Ντέμι Μουρ περνάει μια νύχτα με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ για το ευτελές ποσό του ενός εκατ. δολ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Mirror», ο επιχειρηματίας με το κωδικό όνομα Frederic, διέκοψε φωτογράφηση του μοντέλου στο ξενοδοχείο Majestic Barriere στις Κάννες και της πρόσφερε τσεκ 1 εκατ. δολ. για να περάσουν μια καυτή νύχτα μαζί. Η Μπρουκ θεώρησε την όλη υπόθεση, φάρσα. Όμως ο λεγόμενος Frederic, που φημολογείται ότι είναι γύρω στα 30 και φρικτά πλούσιος, δεν παραιτήθηκε της πρότασής του, και μάλιστα άρπαξε το μοντέλο και άρχισε να φωνάζει: «Μια νύχτα μόνο, μια νύχτα... Έχω χρήματα»... Ένας σωματοφύλακας έτρεξε να σώσει τη Μπρουκ και ο επιχειρηματίας έφυγε κακήν κακώς από το ξενοδοχείο.

Όταν έχεις ποζάρει γυμνή ένα εκατομμύριο φορές για όλα τα ανδρικά περιοδικά της υφηλίου και είσαι τόσο πληθωρική όσο η Κέλι Μπρουκ (Kelly Brook) είναι φυσικό να συμβεί και αυτό! Το 32χρονο μοντέλο λέγεται ότι είχε την ευκαιρία να βάλει στην τσέπη της 1 εκατομμύριο δολάρια - αφορολόγητα - στις Κάννες, αλλά αρνήθηκε! Φήμες θέλουν ζάπλουτο Γάλλο επιχειρηματία να προσεγγίζει τη μελαχρινή καλλονή για να αναβιώσουν την κινηματογραφική ταινία «Ανήθικη Πρόταση» (Indecent Proposal), όπου η Ντέμι Μουρ περνάει μια νύχτα με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ για το ευτελές ποσό του ενός εκατ. δολ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «The Mirror», ο επιχειρηματίας με το κωδικό όνομα Frederic, διέκοψε φωτογράφηση του μοντέλου στο ξενοδοχείο Majestic Barriere στις Κάννες και της πρόσφερε τσεκ 1 εκατ. δολ. για να περάσουν μια καυτή νύχτα μαζί. Η Μπρουκ θεώρησε την όλη υπόθεση, φάρσα. Όμως ο λεγόμενος Frederic, που φημολογείται ότι είναι γύρω στα 30 και φρικτά πλούσιος, δεν παραιτήθηκε της πρότασής του, και μάλιστα άρπαξε το μοντέλο και άρχισε να φωνάζει: «Μια νύχτα μόνο, μια νύχτα... Έχω χρήματα»... Ένας σωματοφύλακας έτρεξε να σώσει τη Μπρουκ και ο επιχειρηματίας έφυγε κακήν κακώς από το ξενοδοχείο.