Αυστηρώς κατάλληλη για οφθαλμόλουτρο

29.05.2012
Η Ρέιτσελ Κόρντινγκλεϊ (Rachael Cordingley) είναι ένα κορίτσι με το οποίο δεν πρέπει να έχεις πολλά πολλά. Αυτό γιατί ο φίλος της είναι ο κορυφαίος πυγμάχος Καρλ Φροτς (Carl Froch). Το μελαχρινάκι από το Λίβερπουλ έγινε διάσημο στην Αμερική λόγω του γάμου της με τον πυγμάχο, αλλά στην Ευρώπη η κα Κόρντινγκλεϊ είναι πρωτίστως γνωστή ως «Miss Maxim». Με τον Φροτς έχει έναν γιό, τον Ρόκο, και όταν ο μπαμπάς του προπονείται για κάποιον αγώνα κάνουν όλοι μαζί... ποδήλατο. Σε δηλώσεις της στο Zoo Magazine, η 25χρονη Ρέιτσελ παραπονιέται που δεν βλέπει τον Καρλ τόσο συχνά λόγω των προπονήσεων, μάλιστα ο σύζυγός της αναγκάζεται να απέχει και από το κρεβάτι μέχρι και 10 εβδομάδες πριν από κάποιο σημαντικό αγώνα. «Πρέπει να προγραμματίζω τη σεξουαλική μου ζωή ανάλογα με το πρόγραμμα του Καρλ, πλέον το έχω συνηθίσει και αυτό».

Η Ρέιτσελ Κόρντινγκλεϊ (Rachael Cordingley) είναι ένα κορίτσι με το οποίο δεν πρέπει να έχεις πολλά πολλά. Αυτό γιατί ο φίλος της είναι ο κορυφαίος πυγμάχος Καρλ Φροτς (Carl Froch). Το μελαχρινάκι από το Λίβερπουλ έγινε διάσημο στην Αμερική λόγω του γάμου της με τον πυγμάχο, αλλά στην Ευρώπη η κα Κόρντινγκλεϊ είναι πρωτίστως γνωστή ως «Miss Maxim». Με τον Φροτς έχει έναν γιό, τον Ρόκο, και όταν ο μπαμπάς του προπονείται για κάποιον αγώνα κάνουν όλοι μαζί... ποδήλατο.

Σε δηλώσεις της στο Zoo Magazine, η 25χρονη Ρέιτσελ παραπονιέται που δεν βλέπει τον Καρλ τόσο συχνά λόγω των προπονήσεων, μάλιστα ο σύζυγός της αναγκάζεται να απέχει και από το κρεβάτι μέχρι και 10 εβδομάδες πριν από κάποιο σημαντικό αγώνα. «Πρέπει να προγραμματίζω τη σεξουαλική μου ζωή ανάλογα με το πρόγραμμα του Καρλ, πλέον το έχω συνηθίσει και αυτό».