Κρίστεν Στιούαρτ: Από τον... Πανικό στα βαμπίρια

29.05.2012
Πόσοι από εσάς συνδέσατε το πανικοβλημένο κοριτσάκι από το «Δωμάτιο Πανικού», την κόρη τη Τζόντι Φόστερ δηλαδή, με την Μπέλα Σουάν του «Λυκόφωτος»; Και όμως πρόκειται περί του ιδίου προσώπου, την Κρίστεν Στιούαρτ, που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική επιτυχία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός"! Για την ιστορία να σας πούμε πως η Κρίστεν Στιούαρτ γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1990 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και η οικογένειά της είναι φύσει και θέσει καλλιτεχνική. Ο πατέρας της,Τζον Στιούαρτ, είναι τηλεοπτικός παραγωγός και η μητέρα της Τζουλς Μαν-Στιούαρτ είναι σεναριογράφος. Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήρθε σε ηλικία 12 ετών δίπλα στην Τζόντι Φόστερ στην ταινία "Δωμάτιο Πανικού" (2002) όπου υποδύθηκε την κόρη της. Η αναγνωσιμότητα ωστόσο ήρθε λίγο αργότερα το 2008 με τον ρόλο της Μπέλα στο «Λυκόφως» (Twilight) δίπλα στον βρυκόλακα Ρόμπερτ Πάτινσον. Ακολουθούν η «Έκλειψη» (Eclipse) το 2010 και την «Χαραυγή» (Breaking Dawn) αργότερα.

Πόσοι από εσάς συνδέσατε το πανικοβλημένο κοριτσάκι από το «Δωμάτιο Πανικού», την κόρη τη Τζόντι Φόστερ δηλαδή, με την Μπέλα Σουάν του «Λυκόφωτος»; Και όμως πρόκειται περί του ιδίου προσώπου, την Κρίστεν Στιούαρτ, που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική επιτυχία "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός"!


Για την ιστορία να σας πούμε πως η Κρίστεν Στιούαρτ γεννήθηκε στις 9 Απριλίου 1990 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και η οικογένειά της είναι φύσει και θέσει καλλιτεχνική. Ο πατέρας της,Τζον Στιούαρτ, είναι τηλεοπτικός παραγωγός και η μητέρα της Τζουλς Μαν-Στιούαρτ είναι σεναριογράφος.
Ο πρώτος της μεγάλος ρόλος ήρθε σε ηλικία 12 ετών δίπλα στην Τζόντι Φόστερ στην ταινία "Δωμάτιο Πανικού" (2002) όπου υποδύθηκε την κόρη της. Η αναγνωσιμότητα ωστόσο ήρθε λίγο αργότερα το 2008 με τον ρόλο της Μπέλα στο «Λυκόφως» (Twilight) δίπλα στον βρυκόλακα Ρόμπερτ Πάτινσον. Ακολουθούν η «Έκλειψη» (Eclipse) το 2010 και την «Χαραυγή» (Breaking Dawn) αργότερα.