Η Λούκα θα δώσει τη λύση...

31.05.2012
Είναι κορμάρα, είναι Ιταλίδα, και η λύση που μπορεί να δώσει σε κάθε πρόβλημα είναι... μουσική, αφού η Ντέμπορα Ντε Λούκα είναι κορυφαία DJ σε όλο τον κόσμο. Τα τρία τελευταία χρόνια, η 32χρονη εκρηκτική Ντε Λούκα έχει οργώσει τα decks του πλανήτη. Ξεκίνησε ως μπαργούμαν στη Νάπολη και μετά από τέσσερα χρόνια στη νύχτα αποφάσισε να παίξει μουσική. Η φήμη της δεν άργησε να απογειωθεί, κυρίως λόγω της εμφάνισής της, και του απόλυτα σέξι στιλ της. Πλούσιο μπούστο, τολμηρά ντεκολτέ, τατουάζ στα επίμαχα σημεία και μπιτ μουσική του θανάτου ... τι άλλο να κάνει ένας DJ για να ανακηρυχθεί κορυφαίος; Η Λούκα ψηφίστηκε Κορυφαία Γυναίκα DJ στην Ευρώπη για το 2010 και οι σέξι φωτογραφήσεις της στα ιταλικά έντυπα μάς έδειξαν ότι εκτός από μουσική, παίζει καλά και το παιχνίδι της δημοσιότητας!

Είναι κορμάρα, είναι Ιταλίδα, και η λύση που μπορεί να δώσει σε κάθε πρόβλημα είναι... μουσική, αφού η Ντέμπορα Ντε Λούκα είναι κορυφαία DJ σε όλο τον κόσμο. Τα τρία τελευταία χρόνια, η 32χρονη εκρηκτική Ντε Λούκα έχει οργώσει τα decks του πλανήτη. Ξεκίνησε ως μπαργούμαν στη Νάπολη και μετά από τέσσερα χρόνια στη νύχτα αποφάσισε να παίξει μουσική.

Η φήμη της δεν άργησε να απογειωθεί, κυρίως λόγω της εμφάνισής της, και του απόλυτα σέξι στιλ της. Πλούσιο μπούστο, τολμηρά ντεκολτέ, τατουάζ στα επίμαχα σημεία και μπιτ μουσική του θανάτου ... τι άλλο να κάνει ένας DJ για να ανακηρυχθεί κορυφαίος; Η Λούκα ψηφίστηκε Κορυφαία Γυναίκα DJ στην Ευρώπη για το 2010 και οι σέξι φωτογραφήσεις της στα ιταλικά έντυπα μάς έδειξαν ότι εκτός από μουσική, παίζει καλά και το παιχνίδι της δημοσιότητας!