Τη συνέλαβαν γιατί κλώτσησε τον φίλο της στη μύτη

30.05.2012
Διαβάσαμε την είδηση και πάθαμε σοκ, γιατί πάντα πιστεύαμε ότι τα κορίτσια που ασχολούνται με την πάλη στο UFC (Ultimate Fighting Championship) το κάνουν για να γδύνονται στα ρινγκ και να κάνουν μετά καριέρα στο Playboy... και όχι γιατί πραγματικά... δέρνουν! Η σύλληψη της Αριάνι Σελέστ (Arianny Celeste) γκρέμισε τον γυάλινο πύργο μας. Η Αριάνι συνελήφθη στο Las Vegas για επίθεση και ξυλοδαρμό του φίλου της μετά από μια βραδιά τρελού πάρτι. Μετά τη διασκέδαση, το ζευγάρι κατέληξε να δέρνεται έξω από γνωστό κλαμπ, ώσπου τελικά το τακούνι της 26χρονης μοντέλας και παλαίστριας κατέληξε στη μύτη του 34χρονου φίλου της, Πραβίν Κάντρα (Praveen Chandra). Η Αριάνι ισχυρίστηκε - άκουσον άκουσον - ότι ο Πραβίν έστελνε μηνύματα σε τρυφερή ύπαρξη που γνώρισε στο κλαμπ και εκείνη τα «πήρε στην κράνα» και αντέδρασε. Η 26χρονη Αριάνι γεννήθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και είναι 3/4 Μεξικανή και 1/4 Φιλιππινέζα (!). Έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Maxim, FHM, Sports Illustrated, Fighter's Only και φυσικά για το Playboy. Το Sports Illustrated την έχει φωτογραφήσει ως «Lady of The Day», έχει ψηφιστεί «Ring Girl of the Year» από το Fighter's Only Magazine και «The Hottest UFC Octagon Girl» από το Maxim τον Μάιο του 2010.

Διαβάσαμε την είδηση και πάθαμε σοκ, γιατί πάντα πιστεύαμε ότι τα κορίτσια που ασχολούνται με την πάλη στο UFC (Ultimate Fighting Championship) το κάνουν για να γδύνονται στα ρινγκ και να κάνουν μετά καριέρα στο Playboy... και όχι γιατί πραγματικά... δέρνουν! Η σύλληψη της Αριάνι Σελέστ (Arianny Celeste) γκρέμισε τον γυάλινο πύργο μας.

Η Αριάνι συνελήφθη στο Las Vegas για επίθεση και ξυλοδαρμό του φίλου της μετά από μια βραδιά τρελού πάρτι. Μετά τη διασκέδαση, το ζευγάρι κατέληξε να δέρνεται έξω από γνωστό κλαμπ, ώσπου τελικά το τακούνι της 26χρονης μοντέλας και παλαίστριας κατέληξε στη μύτη του 34χρονου φίλου της, Πραβίν Κάντρα (Praveen Chandra). Η Αριάνι ισχυρίστηκε - άκουσον άκουσον - ότι ο Πραβίν έστελνε μηνύματα σε τρυφερή ύπαρξη που γνώρισε στο κλαμπ και εκείνη τα «πήρε στην κράνα» και αντέδρασε.

Η 26χρονη Αριάνι γεννήθηκε στο Λας Βέγκας της Νεβάδα και είναι 3/4 Μεξικανή και 1/4 Φιλιππινέζα (!). Έχει φωτογραφηθεί για τα περιοδικά Maxim, FHM, Sports Illustrated, Fighter's Only και φυσικά για το Playboy. Το Sports Illustrated την έχει φωτογραφήσει ως «Lady of The Day», έχει ψηφιστεί «Ring Girl of the Year» από το Fighter's Only Magazine και «The Hottest UFC Octagon Girl» από το Maxim τον Μάιο του 2010.