Νέα μόδα: Ολόγυμνη μαγειρική

05.06.2012
Μαγείρεψε γυμνή για να προωθήσει το νέο της βιβλίο... Μετά την ολόγυμνη γιόγκα ανακαλύψαμε άλλη μια μόδα στην αμερικανική ψυχωτική σόουμπιζ: τη «γυμνή μαγειρική». Και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι άξια πρέσβειρα μιας τέτοιας μόδας από την επίτιμο fitness γκούρου, Τζένιφερ Νικόλ Λι (Jennifer Nicole Lee). H JNL είναι 37 ετών, με δύο παιδιά, και κατάφερε να χάσει 36 κιλά με δίαιτα και γυμναστική. Το νέο υπερ-ενισχυμένο μοντέλο που προέκυψε από το εντατικό πρόγραμμα αναδόμησης που ακολούθησε η Τζένιφερ, είναι το πιο γραμμωμένο και γυμνασμένο σώμα στην Αμερική... το οποίο επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία - συνήθως στο ηλιόλουστο Μαϊάμι - παίζοντας ημίγυμνη βόλεϊ, κάνοντας πατίνια και υπαίθρια προπόνηση kick boxing. Μετά τα βιβλία της «The Mind, Body & Soul Diet: Your Complete Transformational Guide to Health, Healing Happiness» που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2010 και το «The Jennifer Nicole Lee Fitness Model Diet: JNL's Super Fitness Model Secrets to a Sexy, Strong, Sleek Physique», τώρα ξεγυμνώθηκε και προωθεί το βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «The Jennifer Nicole Lee Fun Fit Foodie Cookbook». Χ.Τ.

Μαγείρεψε γυμνή για να προωθήσει το νέο της βιβλίο... Μετά την ολόγυμνη γιόγκα ανακαλύψαμε άλλη μια μόδα στην αμερικανική ψυχωτική σόουμπιζ: τη «γυμνή μαγειρική». Και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι άξια πρέσβειρα μιας τέτοιας μόδας από την επίτιμο fitness γκούρου, Τζένιφερ Νικόλ Λι (Jennifer Nicole Lee).

H JNL είναι 37 ετών, με δύο παιδιά, και κατάφερε να χάσει 36 κιλά με δίαιτα και γυμναστική. Το νέο υπερ-ενισχυμένο μοντέλο που προέκυψε από το εντατικό πρόγραμμα αναδόμησης που ακολούθησε η Τζένιφερ, είναι το πιο γραμμωμένο και γυμνασμένο σώμα στην Αμερική... το οποίο επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία - συνήθως στο ηλιόλουστο Μαϊάμι - παίζοντας ημίγυμνη βόλεϊ, κάνοντας πατίνια και υπαίθρια προπόνηση kick boxing.

Μετά τα βιβλία της «The Mind, Body & Soul Diet: Your Complete Transformational Guide to Health, Healing Happiness» που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2010 και το «The Jennifer Nicole Lee Fitness Model Diet: JNL's Super Fitness Model Secrets to a Sexy, Strong, Sleek Physique», τώρα ξεγυμνώθηκε και προωθεί το βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «The Jennifer Nicole Lee Fun Fit Foodie Cookbook».

Χ.Τ.