20χρονο που σαλεύει για ... εθνικό debate!

05.06.2012
Η Εμιλι Ρατακόφσκι (Emily Ratajkowski) πάτησε τα είκοσι στις 27 Απριλίου του 1992 και είπε να ποζάρει όπως τη γέννησε η μανούλα της στο φακό του φωτογράφου Τζόναθαν Λίντερ (Jonathan Leder). Το βαρυσήμαντο αυτό γεγονός αποτελεί μείζον θέμα εθνικού debate, καθώς την Εμιλι την γνωρίζουν ιδιαίτερα οι έφηβοι που την απολάμβαναν ως Τάσα στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά «iCarly» στο Nickelodeon. Τώρα, οι νεαρότερες γενιές θα απολαμβάνουν τα ολόγυμνα κάλλη της γκουγκλάροντάς την και … ο σώζον εαυτόν σωθήτω!!!

Η Εμιλι Ρατακόφσκι (Emily Ratajkowski) πάτησε τα είκοσι στις 27 Απριλίου του 1992 και είπε να ποζάρει όπως τη γέννησε η μανούλα της στο φακό του φωτογράφου Τζόναθαν Λίντερ (Jonathan Leder).

Το βαρυσήμαντο αυτό γεγονός αποτελεί μείζον θέμα εθνικού debate, καθώς την Εμιλι την γνωρίζουν ιδιαίτερα οι έφηβοι που την απολάμβαναν ως Τάσα στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά «iCarly» στο Nickelodeon. Τώρα, οι νεαρότερες γενιές θα απολαμβάνουν τα ολόγυμνα κάλλη της γκουγκλάροντάς την και … ο σώζον εαυτόν σωθήτω!!!