Πριν «χλαπάτσα» τώρα μπράτσα!

13.06.2012
Πριν από τρία χρόνια περίπου, η Βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) αποφάσισε να «χτίσει» το σώμα της, ξεκινώντας εντατική εξάσκηση bodybuilding. Η 33χρονη διέθετε ένα μέτριο κορμί, ενισχυμένο με πλαστικό στήθος, αλλά ελάχιστα γυμνασμένο και ευλύγιστο. Σήμερα, η Τζόντι μπορεί να είναι περήφανη για τον εαυτό της, αφού κατέκτησε τον κόσμο του ερασιτεχνικού bodybuilding, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο του International Natural Bodybuilding Federation (INBF) στο Πρωτάθλημα Βόρειας Αμερικής. Το πρώην μοντέλο έσπευσε να ανεβάσει στο Twitter τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της όπου μαυρισμένη και λαδωμένη γιορτάζει τη νίκη της. Κατά τα λεγόμενά της Τζόντι όταν ήταν "φυσιολογική" δεν σταύρωνε... άντρα. Δεν μπορούσε να βγει ούτε ένα ραντεβού και επιμένει ότι με τη νέα της ζωή στα γυμναστήρια όχι μόνο αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ αλλά έχει όσους άντρες επιθυμεί η ψυχή της. Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που μαυρίζει επισταμένα για να διαγράφονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».

Πριν από τρία χρόνια περίπου, η Βρετανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) αποφάσισε να «χτίσει» το σώμα της, ξεκινώντας εντατική εξάσκηση bodybuilding. Η 33χρονη διέθετε ένα μέτριο κορμί, ενισχυμένο με πλαστικό στήθος, αλλά ελάχιστα γυμνασμένο και ευλύγιστο.

Σήμερα, η Τζόντι μπορεί να είναι περήφανη για τον εαυτό της, αφού κατέκτησε τον κόσμο του ερασιτεχνικού bodybuilding, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο του International Natural Bodybuilding Federation (INBF) στο Πρωτάθλημα Βόρειας Αμερικής.

Το πρώην μοντέλο έσπευσε να ανεβάσει στο Twitter τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της όπου μαυρισμένη και λαδωμένη γιορτάζει τη νίκη της. Κατά τα λεγόμενά της Τζόντι όταν ήταν "φυσιολογική" δεν σταύρωνε... άντρα. Δεν μπορούσε να βγει ούτε ένα ραντεβού και επιμένει ότι με τη νέα της ζωή στα γυμναστήρια όχι μόνο αισθάνεται πιο σέξι από ποτέ αλλά έχει όσους άντρες επιθυμεί η ψυχή της.

Η καρβουνοκαπνισμένη Τζόντι (που μαυρίζει επισταμένα για να διαγράφονται πιο ξεκάθαρα οι μυς της όταν "σφίγγεται" στους αγώνες) έχει διατελέσει μερικώς λεσβία και έχει δική της τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh».