Την ψήφισαν πιο σέξι μαθήτρια της χρονιάς

14.06.2012
Είναι ένα προικισμένο μοντέλο από τη Βρετανία και το πιο σημαντικό της επίτευγμα είναι το μπούστο της! Η 20χρονη κατάξανθη Ντανιέλ Σαρπ (Danielle Sharp) φωτογραφήθηκε στο αφιέρωμα του περιοδικού Nuts με τίτλο «Blondes Away» με το πελώριο στήθος της βασικό πρωταγωνιστή. Ο τίτλος που την ακολουθεί παντού - φρόντισε το περιοδικό Loaded για αυτό - είναι «Η πιο Σέξι Μαθήτρια στη Βρετανία» και η Ντανιέλ τον υπερασπίζεται με κάθε ευκαιρία. Το κορίτσι είναι φοιτήτρια σε σχολή μόδας, και οι αναγνώστες του Loaded την ψήφισαν κορυφαία μαθήτρια της χρονιάς. Οι αντίπαλές της, Χόλι Πιρς (Holly Peers), Ίντια Ρέινολντς (India Reynolds), Λέισι Μπάγκαρντ (Lacey Banghard) και Ρόσι Τζόουνς (Rosie Jones) έχουν σκάσει από τη ζήλια τους!

Είναι ένα προικισμένο μοντέλο από τη Βρετανία και το πιο σημαντικό της επίτευγμα είναι το μπούστο της! Η 20χρονη κατάξανθη Ντανιέλ Σαρπ (Danielle Sharp) φωτογραφήθηκε στο αφιέρωμα του περιοδικού Nuts με τίτλο «Blondes Away» με το πελώριο στήθος της βασικό πρωταγωνιστή. Ο τίτλος που την ακολουθεί παντού - φρόντισε το περιοδικό Loaded για αυτό - είναι «Η πιο Σέξι Μαθήτρια στη Βρετανία» και η Ντανιέλ τον υπερασπίζεται με κάθε ευκαιρία.

Το κορίτσι είναι φοιτήτρια σε σχολή μόδας, και οι αναγνώστες του Loaded την ψήφισαν κορυφαία μαθήτρια της χρονιάς. Οι αντίπαλές της, Χόλι Πιρς (Holly Peers), Ίντια Ρέινολντς (India Reynolds), Λέισι Μπάγκαρντ (Lacey Banghard) και Ρόσι Τζόουνς (Rosie Jones) έχουν σκάσει από τη ζήλια τους!