Δωρεάν στοματικό σε 300 χιλ. άνδρες!

22.06.2012
Δήλωση φωτιά έκαναν οι διάσημες πορνοστάρ Σάρα Τζέι (Sara Jay) και Αντζελίνα Κάστρο (Angelina Castro)! Βροντοφώναξαν πως θα προσφέρουν στοματικό έρωτα στους περισσότερους από τους 300.000 followers τους στο twitter, αν πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ οι Miami Heat. Που να φανταστούν πως αυτό τελικά θα γινόταν και πως η ομάδα τους θα σήκωνε την κούπα! Οι δύο καρδιακές φίλες δεν πήραν το λόγο τους πίσω. Η Σάρα Τζέι έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter ««Η ομάδα μας τα κατάφερε. Εγώ και η Αντζελίνα της κάναμε καλό. Λεπτομέρειες και οδηγίες σύντομα».


Δήλωση φωτιά έκαναν οι διάσημες πορνοστάρ Σάρα Τζέι (Sara Jay) και Αντζελίνα Κάστρο (Angelina Castro)! Βροντοφώναξαν πως θα προσφέρουν στοματικό έρωτα στους περισσότερους από τους 300.000 followers τους στο twitter, αν πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ οι Miami Heat.
Που να φανταστούν πως αυτό τελικά θα γινόταν και πως η ομάδα τους θα σήκωνε την κούπα!
Οι δύο καρδιακές φίλες δεν πήραν το λόγο τους πίσω. Η Σάρα Τζέι έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter ««Η ομάδα μας τα κατάφερε. Εγώ και η Αντζελίνα της κάναμε καλό. Λεπτομέρειες και οδηγίες σύντομα».