Ελλάς, ολέ, ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ!

22.06.2012
Απόψε είναι το καυτό ματς που θα καθηλώσει Έλληνες και Γερμανούς στις οθόνες της τηλεόρασης. Ελλάδα-Γερμανία, λοιπόν, και περίπου 4.000 Έλληνες αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο γήπεδο του Γκντανσκ για να υποστηρίξουν την εθνική μας ομάδα στον προημιτελικό με τη Γερμανία. Για καλή τύχη στην ομάδα μας θυμηθήκαμε φωτογραφία της μοντέλας Νάντιας Σερλίδου [που της αρέσει και το ξύλο και θα μας φανεί πολύ χρήσιμη] ντυμένη στα χρώματα της γαλανόλευκης το 2007... Καλή τύχη Ελλάδα! Διαβάστε τα νέα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Απόψε είναι το καυτό ματς που θα καθηλώσει Έλληνες και Γερμανούς στις οθόνες της τηλεόρασης. Ελλάδα-Γερμανία, λοιπόν, και περίπου 4.000 Έλληνες αναμένεται να βρεθούν σήμερα στο γήπεδο του Γκντανσκ για να υποστηρίξουν την εθνική μας ομάδα στον προημιτελικό με τη Γερμανία.

Για καλή τύχη στην ομάδα μας θυμηθήκαμε φωτογραφία της μοντέλας Νάντιας Σερλίδου [που της αρέσει και το ξύλο και θα μας φανεί πολύ χρήσιμη] ντυμένη στα χρώματα της γαλανόλευκης το 2007... Καλή τύχη Ελλάδα!