Η Ιταλίδα που θα πάρει το αίμα μας πίσω

25.06.2012
Η Ιταλία ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει τη Γερμανία στα ημιτελικά του Euro 2012!!! Είναι ένας τρόπος να πάρουμε οι Έλληνες το αίμα μας πίσω ... και ελπίζουμε να συνδράμει σε αυτό και η 23χρονη Ιταλίδα καλλονή Ραφαέλα Φίκο (Raffaella Fico), ο καυτός δεσμός του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ιταλίας, Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli). Η σχέση τους είναι θυελλώδης, καθώς λίγο πριν ο 21χρονος ποδοσφαιριστής - που φημολογείται ότι είναι «κακό παιδί» εκτός γηπέδου - ανακοινώσει δημόσια τη σχέση του με την Φίκο, ξέσπασε σκάνδαλο ότι πλήρωσε μία ιερόδουλο να περάσει τη νύχτα μαζί του. Οι φίλοι της Ραφαέλα την προέτρεψαν να χωρίσει μια και δεν είναι η μόνη «τσιριντζάντζουλα» που έχει κάνει ο Μάριο και μάλλον το έκανε τελικά, τον χώρισε, αν και αρχικά η Ναπολιτάνα καλλονή είχε υπερασπιστεί τον αγαπημένο της : «Όταν είσαι νέος μπορεί να κάνεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι σωστά ή λάθος. Έχεις αυτές τις περίεργες στιγμές τρέλας. Μπορεί να πηγαίνει σε στριπτιζάδικα με τους φίλους του αρκεί να μην κάνει κάτι άσχημο. Πάντα επιστρέφει σ’ εμένα, είμαι η αγαπημένη του». Σε κάθε περίπτωση το νεαρό μοντέλο, που καίγεται για ποδοσφαιριστές, εμφανίστηκε τον Ιούνιο με φουσκωμένη κοιλίτσα εγκυμοσύνης ... αναμένουμε τον πατέρα να κάνει ένα βήμα μπρος!

Η Ιταλία ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει τη Γερμανία στα ημιτελικά του Euro 2012!!! Είναι ένας τρόπος να πάρουμε οι Έλληνες το αίμα μας πίσω ... και ελπίζουμε να συνδράμει σε αυτό και η 23χρονη Ιταλίδα καλλονή Ραφαέλα Φίκο (Raffaella Fico), ο καυτός δεσμός του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ιταλίας, Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli).

Η σχέση τους είναι θυελλώδης, καθώς λίγο πριν ο 21χρονος ποδοσφαιριστής - που φημολογείται ότι είναι «κακό παιδί» εκτός γηπέδου - ανακοινώσει δημόσια τη σχέση του με την Φίκο, ξέσπασε σκάνδαλο ότι πλήρωσε μία ιερόδουλο να περάσει τη νύχτα μαζί του.

Οι φίλοι της Ραφαέλα την προέτρεψαν να χωρίσει μια και δεν είναι η μόνη «τσιριντζάντζουλα» που έχει κάνει ο Μάριο και μάλλον το έκανε τελικά, τον χώρισε, αν και αρχικά η Ναπολιτάνα καλλονή είχε υπερασπιστεί τον αγαπημένο της : «Όταν είσαι νέος μπορεί να κάνεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι σωστά ή λάθος. Έχεις αυτές τις περίεργες στιγμές τρέλας. Μπορεί να πηγαίνει σε στριπτιζάδικα με τους φίλους του αρκεί να μην κάνει κάτι άσχημο. Πάντα επιστρέφει σ’ εμένα, είμαι η αγαπημένη του».

Σε κάθε περίπτωση το νεαρό μοντέλο, που καίγεται για ποδοσφαιριστές, εμφανίστηκε τον Ιούνιο με φουσκωμένη κοιλίτσα εγκυμοσύνης ... αναμένουμε τον πατέρα να κάνει ένα βήμα μπρος!