Η πίσω όψη μιας καυτής... πολιτικού

25.07.2012
Αναμφισβήτητα η Νικόλ Μινέτι είναι μία από τις πιο καυτές πολιτικούς αυτή τη στιγμή! Η 27χρονη καυτή ιταλίδα μπορεί να έχει μπει στο στόχαστρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι άνθρωποι του οποίου προσπαθούν να την αναγκάσουν να αποχωρήσει από τα δημόσια πράγματα, ωστόσο δε χάνει ευκαιρία να προκαλεί με τις προκλητικές της πόζες τους συμπατριώτες της και όχι… μόνο! Έτσι, εκτός των υπολοίπων καυτών της φωτογραφήσεων, βγήκε πρόσφατα σε παραλία της Ισπανίας με σούπερ σέξι μπικίνι και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι, ενώ τις προάλλες στους μεγάλους καύσωνες της Ιταλίας βγήκε βόλτα χωρίς εσώρουχα με ένα μίνι στενό γκρι φόρεμα, αφήνοντας άναυδους τους πάντες! Σας θυμίζουμε πως η Μινέτι ως ειδικός στη στοματική υγιεινή, είχε πελάτη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον χρησιμοποίησε για να βρει δουλειά ως σέξι χορεύτρια στα κανάλια του. Εν συνεχεία, με διάφορους μηχανισμούς εξελέγη το 2010 περιφερειακή σύμβουλος της Λομβαρδίας, ενώ αργότερα κατηγορήθηκε ότι «στρατολογούσε» call girls για τα περιβόητα πάρτι του τότε πρωθυπουργού.

Αναμφισβήτητα η Νικόλ Μινέτι είναι μία από τις πιο καυτές πολιτικούς αυτή τη στιγμή! Η 27χρονη καυτή ιταλίδα μπορεί να έχει μπει στο στόχαστρο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, οι άνθρωποι του οποίου προσπαθούν να την αναγκάσουν να αποχωρήσει από τα δημόσια πράγματα, ωστόσο δε χάνει ευκαιρία να προκαλεί με τις προκλητικές της πόζες τους συμπατριώτες της και όχι… μόνο!

Έτσι, εκτός των υπολοίπων καυτών της φωτογραφήσεων, βγήκε πρόσφατα σε παραλία της Ισπανίας με σούπερ σέξι μπικίνι και απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι, ενώ τις προάλλες στους μεγάλους καύσωνες της Ιταλίας βγήκε βόλτα χωρίς εσώρουχα με ένα μίνι στενό γκρι φόρεμα, αφήνοντας άναυδους τους πάντες!
Σας θυμίζουμε πως η Μινέτι ως ειδικός στη στοματική υγιεινή, είχε πελάτη τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και τον χρησιμοποίησε για να βρει δουλειά ως σέξι χορεύτρια στα κανάλια του. Εν συνεχεία, με διάφορους μηχανισμούς εξελέγη το 2010 περιφερειακή σύμβουλος της Λομβαρδίας, ενώ αργότερα κατηγορήθηκε ότι «στρατολογούσε» call girls για τα περιβόητα πάρτι του τότε πρωθυπουργού.