Η Κανάλις έχει ξελιγωθεί με το νέο αμόρε

26.07.2012
Φαίνεται ότι οι δύο τους έχουν διαχειριστεί τις διαφορές τους και το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι γεμάτο φιλιά και... σέρφινγκ. Τον Απρίλιο πιστέψαμε ότι ο Στιβ Όου (Steve-O) τράβηξε την πρίζα της σχέσης του με την καλλονή Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis), με την οποία είχε σχέση τρεις μήνες. Άλλα λένε, όμως, οι φωτογραφίες του ζευγαριού από πρόσφατες διακοπές τους στην Κόστα Ρίκα. Ο Στιβ αγκαλιάζει θερμά την Ιταλίδα ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια, η οποία παραμένει γυμνασμένη και κουκλάρα με το λεοπάρ μπικίνι της. Τον Ιανουάριο όλοι οι φίλοι της σοκαρίστηκαν με την επιλογή της να κάνει δεσμό με τον 38χρονο Βρετανο-αμερικάνο Steve-O, που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ, τον διάσημο 50αρη πρώην της. Φημολογείται ότι ο Στιβ τη χώρισε γιατί βαρέθηκε τα πάρτι και τις κραιπάλες της, τα οποία τον σπρώχνουν σε αυτά που θέλει να αποφύγει πιο πολύ.. το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!

Φαίνεται ότι οι δύο τους έχουν διαχειριστεί τις διαφορές τους και το αποτέλεσμα είναι ένα ταξίδι γεμάτο φιλιά και... σέρφινγκ. Τον Απρίλιο πιστέψαμε ότι ο Στιβ Όου (Steve-O) τράβηξε την πρίζα της σχέσης του με την καλλονή Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis), με την οποία είχε σχέση τρεις μήνες.

Άλλα λένε, όμως, οι φωτογραφίες του ζευγαριού από πρόσφατες διακοπές τους στην Κόστα Ρίκα. Ο Στιβ αγκαλιάζει θερμά την Ιταλίδα ηθοποιό και τηλεπαρουσιάστρια, η οποία παραμένει γυμνασμένη και κουκλάρα με το λεοπάρ μπικίνι της.

Τον Ιανουάριο όλοι οι φίλοι της σοκαρίστηκαν με την επιλογή της να κάνει δεσμό με τον 38χρονο Βρετανο-αμερικάνο Steve-O, που καμία απολύτως σχέση δεν έχει με τον ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ, τον διάσημο 50αρη πρώην της. Φημολογείται ότι ο Στιβ τη χώρισε γιατί βαρέθηκε τα πάρτι και τις κραιπάλες της, τα οποία τον σπρώχνουν σε αυτά που θέλει να αποφύγει πιο πολύ.. το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!