Ν΄ ανέβω στο κρεβάτι σου κούκλα μου γλυκιά;

26.07.2012
H Εμμα Φρέιν (Emma Frain) φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να βάλει στα θερμόμετρα φωτιά! Η καυτή 25χρονη Βρετανίδα στήθηκε έτσι στο ωραίο της κρεβατάκι, έβαλε τα σέξι της εσωρουχάκια και μας «προσκαλεί» να ανέβουμε και εμείς στο πλάι της για να της κρατήσουμε παρέα. Αυτό δεν μας προξενεί καμία εντύπωση, καθώς δεν υπάρχει στάση και μέρος του σώματός της που να μην έχει φωτογραφήσει τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε έγινε ευρύτερα γνωστή από τις φωτογραφήσεις της σε περιοδικά τρομερού επιστημονικού κύρους, όπως τα NUTS, FRONT, ZOO, M!, Peope, Page Three κ.ά. Σημειώστε παρακαλώ πως η Εμμα γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1987 στο Newcastle και σπουδάζει επιστήμη φυσικής αγωγής. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της συναντούμε το Shopping, τις βόλτες με το σκύλο της, τις μπαρότσαρκες, το clubbing, το pole dancing, το τρέξιμο, αλλά και το να παραγγέλνει στο σπίτι φαγητό και να το συνοδεύει με μία καλή ταινία.

H Εμμα Φρέιν (Emma Frain) φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να βάλει στα θερμόμετρα φωτιά!

Η καυτή 25χρονη Βρετανίδα στήθηκε έτσι στο ωραίο της κρεβατάκι, έβαλε τα σέξι της εσωρουχάκια και μας «προσκαλεί» να ανέβουμε και εμείς στο πλάι της για να της κρατήσουμε παρέα. Αυτό δεν μας προξενεί καμία εντύπωση, καθώς δεν υπάρχει στάση και μέρος του σώματός της που να μην έχει φωτογραφήσει τα τελευταία χρόνια. Άλλωστε έγινε ευρύτερα γνωστή από τις φωτογραφήσεις της σε περιοδικά τρομερού επιστημονικού κύρους, όπως τα NUTS, FRONT, ZOO, M!, Peope, Page Three κ.ά.

Σημειώστε παρακαλώ πως η Εμμα γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1987 στο Newcastle και σπουδάζει επιστήμη φυσικής αγωγής. Ανάμεσα στα ενδιαφέροντά της συναντούμε το Shopping, τις βόλτες με το σκύλο της, τις μπαρότσαρκες, το clubbing, το pole dancing, το τρέξιμο, αλλά και το να παραγγέλνει στο σπίτι φαγητό και να το συνοδεύει με μία καλή ταινία.