Η πρώτη ολόγυμνη Ινδή που ξετινάζει το Playboy

26.07.2012
Η σταρ του Μπόλιγουντ, Σερλίν Τσόπρα (Sherlyn Chopra), αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τους συμπατριώτες της, από τότε που αποφάσισε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό Playboy. Η 28χρονη Ινδή καλλονή, παρέβλεψε τις έντονες αντιδράσεις που είχε η απόφασή της να γίνει η πρώτη Ινδή που θα γδυθεί στο φακό του Playboy και προχώρησε ακάθεκτη... Τον ερχόμενο Νοέμβριο η φωτογράφησή της θα φιγουράρει στο περιοδικό... εκτός αν την έχουν μέχρι τότε ... δολοφονήσει! Να θυμίσουμε ότι το περιοδικό δεν κυκλοφορεί στη συντηρητική κοινωνία της Ινδίας, και ότι οι Ινδοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του μόνο μέσω διαδικτύου. Μάλιστα ένας Ινδός στο Τwitter έγραψε: «Δεν είναι καυτή, είναι αποκρουστική», ενώ κάποιος άλλος αντέδρασε με το σχόλιο του περιοδικού ότι πρόκειται για θρυλική ηθοποιό του Μπόλιγουντ, χαρακτηρίζοντάς τη «δευτεροκλασάτη» ηθοποιό. Την ίδια στιγμή η Μις Τσόπρα αλλού τυρβάζει και αφήνει υπονοούμενα ότι θα γυρίσει και ταινίες ... ερωτικού περιεχομένου, είναι μάλιστα περήφανη για την πορεία της μέχρι σήμερα αφού τα έχει καταφέρει ολομόναχη. Η ίδια έγραψε γράμμα στο Playboy και ζήτησε από τον ίδιο τον Χιου Χέφνερ να της επιτρέψει να «τα πετάξει» για τη βίβλο των Ανδρών. «Είμαι η πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy... και κανένας δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το θρίαμβο» δηλώνει με στόμφο το νεαρό μοντέλο από την Ινδία. Χ.Τ.

Η σταρ του Μπόλιγουντ, Σερλίν Τσόπρα (Sherlyn Chopra), αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τους συμπατριώτες της, από τότε που αποφάσισε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη για το περιοδικό Playboy.

Η 28χρονη Ινδή καλλονή, παρέβλεψε τις έντονες αντιδράσεις που είχε η απόφασή της να γίνει η πρώτη Ινδή που θα γδυθεί στο φακό του Playboy και προχώρησε ακάθεκτη... Τον ερχόμενο Νοέμβριο η φωτογράφησή της θα φιγουράρει στο περιοδικό... εκτός αν την έχουν μέχρι τότε ... δολοφονήσει!

Να θυμίσουμε ότι το περιοδικό δεν κυκλοφορεί στη συντηρητική κοινωνία της Ινδίας, και ότι οι Ινδοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό του μόνο μέσω διαδικτύου. Μάλιστα ένας Ινδός στο Τwitter έγραψε: «Δεν είναι καυτή, είναι αποκρουστική», ενώ κάποιος άλλος αντέδρασε με το σχόλιο του περιοδικού ότι πρόκειται για θρυλική ηθοποιό του Μπόλιγουντ, χαρακτηρίζοντάς τη «δευτεροκλασάτη» ηθοποιό.

Την ίδια στιγμή η Μις Τσόπρα αλλού τυρβάζει και αφήνει υπονοούμενα ότι θα γυρίσει και ταινίες ... ερωτικού περιεχομένου, είναι μάλιστα περήφανη για την πορεία της μέχρι σήμερα αφού τα έχει καταφέρει ολομόναχη.

Η ίδια έγραψε γράμμα στο Playboy και ζήτησε από τον ίδιο τον Χιου Χέφνερ να της επιτρέψει να «τα πετάξει» για τη βίβλο των Ανδρών. «Είμαι η πρώτη Ινδή που φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy... και κανένας δεν μπορεί να μου στερήσει αυτό το θρίαμβο» δηλώνει με στόμφο το νεαρό μοντέλο από την Ινδία.

Χ.Τ.