Χρυσή Ολυμπιονίκης αρνείται να πετάξει το μπικίνι της

27.07.2012
Οι παίκτριες του μπιτς βόλεϊ προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στους θεατές, αφού τα γυμνασμένα κορμιά και οι αεροπλανικές δυνατές κινήσεις των παικτών είναι ενέσεις τόνων αδρεναλίνης. Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο μπιτς βόλεϊ, Μίστι Μέι Τρένορ (Misty May-Treanor), δήλωσε ότι αν και οι κανονισμοί πλέον επιτρέπουν στις αθλήτριες να φορούν σορτσάκια και t-shirts, εκείνη και η συμπαίκτριά της, Κέρι Γουόλς (Kerri Walsh) θα συνεχίσουν να φορούν μπικίνι στους αγώνες τους. Η 34χρονη Μέι Τρένορ δήλωσε στη New York Post ότι η καταγωγή της από την Νότια Καλιφόρνια την έχει κάνει να θεωρεί το μαγιό βασικό της ένδυμα... και να κυκλοφορεί με απόλυτη φυσικότητα με μπικίνι. Το Λονδίνο δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, και η Μέι θα αγωνιστεί μανιασμένα για ένα μπιτς βόλεϊ μετάλλιο για τις Η.Π.Α. Διαβάστε επίσης: Οι δέκα πιο σέξι αθλήτριες των Ολυμπιακών Καρέ καρέ η ξανθιά άλτρια Βούλα Παπαχρήστου

Οι παίκτριες του μπιτς βόλεϊ προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στους θεατές, αφού τα γυμνασμένα κορμιά και οι αεροπλανικές δυνατές κινήσεις των παικτών είναι ενέσεις τόνων αδρεναλίνης.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο μπιτς βόλεϊ, Μίστι Μέι Τρένορ (Misty May-Treanor), δήλωσε ότι αν και οι κανονισμοί πλέον επιτρέπουν στις αθλήτριες να φορούν σορτσάκια και t-shirts, εκείνη και η συμπαίκτριά της, Κέρι Γουόλς (Kerri Walsh) θα συνεχίσουν να φορούν μπικίνι στους αγώνες τους.

Η 34χρονη Μέι Τρένορ δήλωσε στη New York Post ότι η καταγωγή της από την Νότια Καλιφόρνια την έχει κάνει να θεωρεί το μαγιό βασικό της ένδυμα... και να κυκλοφορεί με απόλυτη φυσικότητα με μπικίνι. Το Λονδίνο δεν θα αποτελέσει εξαίρεση, και η Μέι θα αγωνιστεί μανιασμένα για ένα μπιτς βόλεϊ μετάλλιο για τις Η.Π.Α.