Ξεχωριστοί "μπαλκονάτοι" Ολυμπιακοί!

27.07.2012
Ξεχωριστούς Ολυμπιακούς Αγώνες διοργανώνει το περιοδικό Nuts Ιουλίου! Ο λόγος για τους τρομερούς και φοβερούς “The Boob Olympics” στους οποίους έχουν ήδη τερματίσει τέσσερις κοπελάρες και τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η θέση τους στο βάθρο! Εμα Γκλόβερ (Εmma Glover), Χόλι Πιρς (Holly Peers), Λιχ Φρανσίς (Leah Francis) και Λούσι Κολέτ (Lucy Collett) είναι οι φιναλίστ και όπως μπορείτε να δείτε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος! Όλες οι κοπέλες έχουν αθλητικό στιλ, νάζι και εξαιρετικά πλούσια… μπαλκόνια. «Το άθλημα της ιππασίας είναι χάρμα οφθαλμών, γιατί κάνει τα στήθη μας να κουνιούνται πάνω κάτω», αναφέρει η προικισμένη Λιχ Φρανσίς, ενώ η σέξι κοκκινομάλλα Λούσι Κολέτ εξομολογείται «είμαι αθλητικός τύπος, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στις αγαπημένες μου φτερούγες κοτόπουλου!». Η Χόλι Πιρς με τη σειρά της αποκαλύπτει πως «δεν μπορώ να τρέξω με τα μπαλκόνια μου! Είναι απλώς πολύ επικίνδυνο!»

Ξεχωριστούς Ολυμπιακούς Αγώνες διοργανώνει το περιοδικό Nuts Ιουλίου! Ο λόγος για τους τρομερούς και φοβερούς “The Boob Olympics” στους οποίους έχουν ήδη τερματίσει τέσσερις κοπελάρες και τώρα μένει να δούμε ποια θα είναι η θέση τους στο βάθρο!

Εμα Γκλόβερ (Εmma Glover), Χόλι Πιρς (Holly Peers), Λιχ Φρανσίς (Leah Francis) και Λούσι Κολέτ (Lucy Collett) είναι οι φιναλίστ και όπως μπορείτε να δείτε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος!
Όλες οι κοπέλες έχουν αθλητικό στιλ, νάζι και εξαιρετικά πλούσια… μπαλκόνια.


«Το άθλημα της ιππασίας είναι χάρμα οφθαλμών, γιατί κάνει τα στήθη μας να κουνιούνται πάνω κάτω», αναφέρει η προικισμένη Λιχ Φρανσίς, ενώ η σέξι κοκκινομάλλα Λούσι Κολέτ εξομολογείται «είμαι αθλητικός τύπος, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στις αγαπημένες μου φτερούγες κοτόπουλου!». Η Χόλι Πιρς με τη σειρά της αποκαλύπτει πως «δεν μπορώ να τρέξω με τα μπαλκόνια μου! Είναι απλώς πολύ επικίνδυνο!»