Σουφρώνουν τα χειλάκια τους για να βρουν το...μεγαλύτερο

02.08.2012
Το πρωταγωνιστικό δίδυμο του «The Only Way Is Essex», του ριάλιτι που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης στην Βρετανία, Κλόε Σιμς (Chloe Sims) και Λόρεν Ποουπ (Lauren Pope) έκαναν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό σε γνωστό λονδρέζικο κλαμπ. Εχοντας πιει αρκετά ποτάκια μαζί με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες της σειράς, σούφρωναν τα χειλάκια τους για να δουν ποια έχει τα πιο σαρκώδη. Για το σκοπό αυτό κολλούσαν κυριολεκτικά η μία πάνω στην άλλη τα σώματα και τα πρόσωπά τους και προσπαθούσαν να νικήσουν σ΄αυτόν τον ιδιότυπο- επιτομή της βαρεμάρας διαγωνισμό. Σας θυμίζουμε πως η Κλοέ έχει πολλάκις προκαλέσει τον ανδρικό πληθυσμό, όχι με τα χείλια της, αλλά με το στήθος της και παρότι πρόσφατα έκανε μία επέμβαση στο στήθος και από το νούμερο 34D ανέβηκε στο 34EE, δήλωσε ανερυθρίαστα πως δεν είναι ικανοποιημένη και θέλει να φτάσει το FF στο νούμερο σουτιέν της! Ας ελπίσουμε πως δεν θα της μπουν οι ίδιες ιδέες και για τα χείλη της!

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο του «The Only Way Is Essex», του ριάλιτι που σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης στην Βρετανία, Κλόε Σιμς (Chloe Sims) και Λόρεν Ποουπ (Lauren Pope) έκαναν έναν πρωτότυπο διαγωνισμό σε γνωστό λονδρέζικο κλαμπ.
Εχοντας πιει αρκετά ποτάκια μαζί με τις υπόλοιπες συμμετέχουσες της σειράς, σούφρωναν τα χειλάκια τους για να δουν ποια έχει τα πιο σαρκώδη. Για το σκοπό αυτό κολλούσαν κυριολεκτικά η μία πάνω στην άλλη τα σώματα και τα πρόσωπά τους και προσπαθούσαν να νικήσουν σ΄αυτόν τον ιδιότυπο- επιτομή της βαρεμάρας διαγωνισμό.
Σας θυμίζουμε πως η Κλοέ έχει πολλάκις προκαλέσει τον ανδρικό πληθυσμό, όχι με τα χείλια της, αλλά με το στήθος και τα οπίσθιά της και παρότι πρόσφατα έκανε μία επέμβαση στο στήθος και από το νούμερο 34D ανέβηκε στο 34EE, δήλωσε ανερυθρίαστα πως δεν είναι ικανοποιημένη και θέλει να φτάσει το FF στο νούμερο σουτιέν της!
Ας ελπίσουμε πως δεν θα της μπουν οι ίδιες ιδέες και για τα χείλη της!