Διάσημο κουνελάκι κολάζει στις φυλλωσιές

02.08.2012
Η Τζένι ΜακΚάρθι, ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα «κουνελάκια» του Playboy και αλλοτινή σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ κοντεύει να σαρανταρήσει! Γι΄ αυτό είπε να το γιορτάσει με μία καυτή φωτογράφηση στο περιοδικό το οποίο την ανέδειξε. Στις φωτογραφίες του αμερικανικού Playboy Ιουλίου, ο χρόνος δείχνει σαν να την έχει ξεχάσει στο πέρασμά του, καθώς το σώμα της μπορεί άνετα να συναγωνιστεί αυτό μιας εικοσάρας. Πολλοί κατέκριναν τη γυμνή αυτή φωτογράφηση αυτή επειδή είναι μητέρα ενός 10χρονου παιδιού. Ωστόσο το ίδιο το μοντέλο σχολίασε πως οι φωτογραφίες της αποπνέουν μία… κλάση, έχουν στιλ και πως είναι καλλιτεχνικές. Η Τζένι ΜακΚάρθι γεννήθηκε στην 1η Νοεμβρίου του 1972 στο Σικάγο και είναι πραγματικά πολυτάλαντη. Έγινε διάσημη ως Playmate της δεκαετίας του 90 από τις γυμνές της φωτογραφήσεις στο Playboy και συναγωνιζόταν επάξια τις Πάμελα Άντερσον και Βικτόρια Σίλβεστεντ. Εν συνεχεία προσπάθησε να ακολουθήσει τους πιο ποιοτικούς δρόμους και συμμετείχε ως ηθοποιός σε πολλές σειρές και ταινίες, ήταν παρουσιάστρια γνωστών τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενώ ως μητέρα ενός παιδιού με αυτισμό, έγραψε ένα best seller βιβλίο σχετικά με την εμπειρία της του πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί που πάσχει από αυτισμό καθώς και άλλα βιβλία σχετικά με την μητρότητα.

Η Τζένι ΜακΚάρθι, ένα από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα «κουνελάκια» του Playboy και αλλοτινή σύντροφος του Τζιμ Κάρεϊ κοντεύει να σαρανταρήσει! Γι΄ αυτό είπε να το γιορτάσει με μία καυτή φωτογράφηση στο περιοδικό το οποίο την ανέδειξε. Στις φωτογραφίες του αμερικανικού Playboy Ιουλίου, ο χρόνος δείχνει σαν να την έχει ξεχάσει στο πέρασμά του, καθώς το σώμα της μπορεί άνετα να συναγωνιστεί αυτό μιας εικοσάρας.
Πολλοί κατέκριναν τη γυμνή αυτή φωτογράφηση αυτή επειδή είναι μητέρα ενός 10χρονου παιδιού. Ωστόσο το ίδιο το μοντέλο σχολίασε πως οι φωτογραφίες της αποπνέουν μία… κλάση, έχουν στιλ και πως είναι καλλιτεχνικές.

Η Τζένι ΜακΚάρθι γεννήθηκε στην 1η Νοεμβρίου του 1972 στο Σικάγο και είναι πραγματικά πολυτάλαντη. Έγινε διάσημη ως Playmate της δεκαετίας του 90 από τις γυμνές της φωτογραφήσεις στο Playboy και συναγωνιζόταν επάξια τις Πάμελα Άντερσον και Βικτόρια Σίλβεστεντ. Εν συνεχεία προσπάθησε να ακολουθήσει τους πιο ποιοτικούς δρόμους και συμμετείχε ως ηθοποιός σε πολλές σειρές και ταινίες, ήταν παρουσιάστρια γνωστών τηλεοπτικών προγραμμάτων, ενώ ως μητέρα ενός παιδιού με αυτισμό, έγραψε ένα best seller βιβλίο σχετικά με την εμπειρία της του πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί που πάσχει από αυτισμό καθώς και άλλα βιβλία σχετικά με την μητρότητα.