Ναι, είναι η πιο καυτή αθλήτρια των Ολυμπιακών!

06.08.2012
Η αθλήτρια που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ακούει στο όνομα Λερίν Φράνκο (Leryn Franco). Όχι, δεν είναι φαβορί για κάποιο μετάλλιο στο άθλημα του ακοντισμού στο οποίο αγωνίζεται (στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου μάλιστα τερμάτισε στην 51η θέση), είναι όμως τόσο όμορφη που τρελαίνει στη θέαση της! Χαρακτηριστικά μόνο αναφέρουμε πως το όνομα της να είναι 2ο στις ιντερνετικές μηχανές αναζήτησης μετά αυτό του Φελπς (Michael Phelps)! Γεννημένη την 1η Μαρτίου του 1982 στην Παραγουάη και με προσωπικό ρεκόρ στον ακοντισμό τα 57.77 μέτρα, η Λερίν το 2006 είχε τερματίσει δεύτερη στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Paraguay! Σε δηλώσεις μάλιστα έχει τονίσει πως θεωρεί τον εαυτό της κυρίως μοντέλο και κατά δεύτερο λόγο αθλήτρια. Η Λερίν ξέρει πολύ καλά πως «ανάβει» φωτιές στους φαν των Ολυμπιακιών αγώνων, για αυτό και τους κρατά διαρκώς ενήμερους στο twitter της με φωτογραφίες της από τις προπονήσεις της στο Λονδίνο. Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακά κορμιά που θα γίνουν φετίχ Ολυμπιονίκης παρθένα ψάχνει ταίρι Καρέ καρέ η σέξι αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου Οι δέκα πιο όμορφες αθλήτριες των Ολυμπιακών Σέξι μοντέλα θα ξεσηκώσουν τη λήξη των Ολυμπιακών


Η αθλήτρια που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ακούει στο όνομα Λερίν Φράνκο (Leryn Franco). Όχι, δεν είναι φαβορί για κάποιο μετάλλιο στο άθλημα του ακοντισμού στο οποίο αγωνίζεται (στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου μάλιστα τερμάτισε στην 51η θέση), είναι όμως τόσο όμορφη που τρελαίνει στη θέαση της!
Χαρακτηριστικά μόνο αναφέρουμε πως το όνομα της να είναι 2ο στις ιντερνετικές μηχανές αναζήτησης μετά αυτό του Φελπς (Michael Phelps)!
Γεννημένη την 1η Μαρτίου του 1982 στην Παραγουάη και με προσωπικό ρεκόρ στον ακοντισμό τα 57.77 μέτρα, η Λερίν το 2006 είχε τερματίσει δεύτερη στο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Miss Paraguay! Σε δηλώσεις μάλιστα έχει τονίσει πως θεωρεί τον εαυτό της κυρίως μοντέλο και κατά δεύτερο λόγο αθλήτρια.
Η Λερίν ξέρει πολύ καλά πως «ανάβει» φωτιές στους φαν των Ολυμπιακιών αγώνων, για αυτό και τους κρατά διαρκώς ενήμερους στο twitter της με φωτογραφίες της από τις προπονήσεις της στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακά κορμιά που θα γίνουν φετίχ

Ολυμπιονίκης παρθένα ψάχνει ταίρι

Καρέ καρέ η σέξι αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου

Οι δέκα πιο όμορφες αθλήτριες των Ολυμπιακών

Σέξι μοντέλα θα ξεσηκώσουν τη λήξη των Ολυμπιακών