Από αμαζόνα ... ελληνίδα προκλητική Lara Croft!

06.08.2012
Από Αμαζόνα έγινε … Lara Croft και μας πήρε τα μυαλά! Ο λόγος για τη Μις Ελλάς 2010, Μαντώ Γαστεράτου, που έχει βαλθεί να μας τρελάνει με την καυτή της παρουσία στις διαφημίσεις. Έτσι, αφού έκανε την Αμαζόνα του Ομορφάντρα στο δεύτερο μέρος της γνωστής διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, είπε να υποδυθεί τη σέξι ηρωίδα των βίντεογκέιμ Lara Croft στην πολύ έξυπνη διαφήμιση των καταστημάτων Public για τα μεταχειρισμένα παιχνίδια Ο ρόλος της Croft της ταίριαξε γάντι, αφού και η ίδια αποκαλύπτει σε δηλώσεις της πως από μικρή ήταν αγοροκόριτσο, έπαιζε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και… ξύλο με τα αγόρια, ενώ ποτέ της δεν άγγιξε κούκλα! Σήμερα σπουδάζει Μεθοδολογία της Ιστορίας και Θεωρία των Επιστημών, ενώ φιλοδοξεί να ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία!

Από Αμαζόνα έγινε … Lara Croft και μας πήρε τα μυαλά! Ο λόγος για τη Μις Ελλάς 2010, Μαντώ Γαστεράτου, που έχει βαλθεί να μας τρελάνει με την καυτή της παρουσία στις διαφημίσεις. Έτσι, αφού έκανε την Αμαζόνα του Ομορφάντρα στο δεύτερο μέρος της γνωστής διαφήμισης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, είπε να υποδυθεί τη σέξι ηρωίδα των βίντεογκέιμ Lara Croft στην πολύ έξυπνη διαφήμιση των καταστημάτων Public για τα μεταχειρισμένα παιχνίδια
Ο ρόλος της Croft της ταίριαξε γάντι, αφού και η ίδια αποκαλύπτει σε δηλώσεις της πως από μικρή ήταν αγοροκόριτσο, έπαιζε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και… ξύλο με τα αγόρια, ενώ ποτέ της δεν άγγιξε κούκλα!
Σήμερα σπουδάζει Μεθοδολογία της Ιστορίας και Θεωρία των Επιστημών, ενώ φιλοδοξεί να ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία!

Διαβάστε επίσης:

Η «Αμαζόνα» του Ομορφάντρα σε "βρώμικη" φωτογράφηση

Η Τασούλα-tragic ολόγυμνη στο... κάρο

Η Λυδία γυμνή, αλλά ποιος νοιάζεται!