Μελαχρινός κορίτσαρος θα σου τις... βρέξει

16.08.2012
Πολλοί μπορεί να γνωρίζετε την Κολομβία εξαιτίας του καφέ της. Η Τατιάνα Τζιλ (Tatiana Gil) ωστόσο είναι ένας καθαρά ντεκαφεϊνέ λόγος για να τη λατρέψετε! Είναι νέα, ωραία, εξαιρετικά γυμνασμένη και δυναμική και στη νέα της φωτογράφηση φόρεσε τα γάντια του μποξ και ανέβηκε στο ρινγκ ποζάροντας για λογαριασμό το περιοδικού SoHo σε μία εξαιρετικά καυτή φωτογράφηση ανεβάζοντάς μας και άλλο τη θερμοκρασία! Η Τατιάνα λατρεύει όλα τα είδη της γυμναστικής, από την αεροβική έως το pilates και τη yoga. Γι΄ αυτό μην απορήσετε αν την δείτε σε διατάσεις εξαιρετικού κάλλους σε κάποια παραλία της λατινικής Αμερικής! Στο περιοδικό Soho, όπου και φωτογραφήθηκε, δήλωσε για το σώμα της: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σώμα μου. Απλώς, τώρα που μεγαλώνω γυμνάζομαι καθημερινά και φυσικά προσέχω τι τρώω. Είναι πολύ σημαντικό πάνω από όλα να αρέσεις στον εαυτό σου».

Πολλοί μπορεί να γνωρίζετε την Κολομβία εξαιτίας του καφέ της. Η Τατιάνα Τζιλ (Tatiana Gil) ωστόσο είναι ένας καθαρά ντεκαφεϊνέ λόγος για να τη λατρέψετε!
Είναι νέα, ωραία, εξαιρετικά γυμνασμένη και δυναμική και στη νέα της φωτογράφηση φόρεσε τα γάντια του μποξ και ανέβηκε στο ρινγκ ποζάροντας για λογαριασμό το περιοδικού SoHo σε μία εξαιρετικά καυτή φωτογράφηση ανεβάζοντάς μας και άλλο τη θερμοκρασία!

Η Τατιάνα λατρεύει όλα τα είδη της γυμναστικής, από την αεροβική έως το pilates και τη yoga. Γι΄ αυτό μην απορήσετε αν την δείτε σε διατάσεις εξαιρετικού κάλλους σε κάποια παραλία της λατινικής Αμερικής!
Στο περιοδικό Soho, όπου και φωτογραφήθηκε, δήλωσε για το σώμα της: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σώμα μου. Απλώς, τώρα που μεγαλώνω γυμνάζομαι καθημερινά και φυσικά προσέχω τι τρώω. Είναι πολύ σημαντικό πάνω από όλα να αρέσεις στον εαυτό σου».