Συγχρονίζονται στο υγρό... στοιχείο

17.08.2012
H Γκαμπριέλα και η Ντανιέλα Φιγουεϊρέδο (Gabriela και Daniela Figueiredo) δεν αστειεύονται! ΟΙ πανέμορφες δίδυμες βραζιλιάνες έχουν στόχους και μάλιστα υψηλούς!!! Είναι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης και πολλοί ειδήμονες τις θεωρούν χαρισματικές και βλέπουν στο πρόσωπό τους το λαμπρό μέλλον του αθλήματος. Οι καυτές δίδυμες αθλήτριες μπορεί να μην κατέβηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου φέτος, το έχουν όμως βάλει σκοπό να κατέβουν στους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο και ρίχνουν τόνους ιδρώτα για να το πετύχουν! Πρόσφατα φωτογραφήθηκαν σε προκλητικές πόζες για την ιστοσελίδα Globo.com.

H Γκαμπριέλα και η Ντανιέλα Φιγουεϊρέδο (Gabriela και Daniela Figueiredo) δεν αστειεύονται! ΟΙ πανέμορφες δίδυμες βραζιλιάνες έχουν στόχους και μάλιστα υψηλούς!!!
Είναι αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης και πολλοί ειδήμονες τις θεωρούν χαρισματικές και βλέπουν στο πρόσωπό τους το λαμπρό μέλλον του αθλήματος. Οι καυτές δίδυμες αθλήτριες μπορεί να μην κατέβηκαν στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου φέτος, το έχουν όμως βάλει σκοπό να κατέβουν στους Ολυμπιακούς του 2016 στο Ρίο και ρίχνουν τόνους ιδρώτα για να το πετύχουν! Πρόσφατα φωτογραφήθηκαν σε προκλητικές πόζες για την ιστοσελίδα Globo.com.

Διαβάστε επίσης:

Τσουρουφλιστό Beach Volley φωτο- αφιέρωμα... οπισθίως!