Σουπερμόντελ με αρχές φαλάκρας

20.08.2012
Άλλη μια φωτογραφία σοκ δείχνει τη μαύρη γαζέλα της διεθνούς πασαρέλας να έχει χάσει σχεδόν όλα τα μαλλιά της! Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) είναι το υπέρτατο παράδειγμα για τη ζημιά που μπορεί να κάνουν τα κακώς τοποθετημένα εξτένσιον και η χρόνια εφαρμογή τους. Το 42χρονο μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του '90, φωτογραφήθηκε σε διακοπές της στην Ίμπιζα και μάς σηκώθηκε η τρίχα. Αυτού του είδους την αλωπεκία, γνωστή ως «Αλωπεκία έλξης» (traction alopecia), φημολογείται ότι την έχουν πάθει κι άλλα μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ όπως: η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), η Βικτώρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και η Αλεξάντρα Μπερκ (Alexandra Burke). Να επισημάνουμε ότι μόνη θεραπεία της εν λόγω αλωπεκίας είναι η μεταμόσχευση... και αν!

Άλλη μια φωτογραφία σοκ δείχνει τη μαύρη γαζέλα της διεθνούς πασαρέλας να έχει χάσει σχεδόν όλα τα μαλλιά της! Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) είναι το υπέρτατο παράδειγμα για τη ζημιά που μπορεί να κάνουν τα κακώς τοποθετημένα εξτένσιον και η χρόνια εφαρμογή τους. Το 42χρονο μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του '90, φωτογραφήθηκε σε διακοπές της στην Ίμπιζα και μάς σηκώθηκε η τρίχα.

Αυτού του είδους την αλωπεκία, γνωστή ως «Αλωπεκία έλξης» (traction alopecia), φημολογείται ότι την έχουν πάθει κι άλλα μεγάλα ονόματα της σόουμπιζ όπως: η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), η Βικτώρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) και η Αλεξάντρα Μπερκ (Alexandra Burke). Να επισημάνουμε ότι μόνη θεραπεία της εν λόγω αλωπεκίας είναι η μεταμόσχευση... και αν!