Την γονάτισαν στο ... βρίσιμο

20.08.2012
Δεν υπάρχουν λόγια για να μιλήσει κανείς για την απαστράπτουσα Ρία Σάτζεν (Rhian Sugden) που όχι μόνο τον Κριστιάν Ρονάλντο ξετρέλανε στο παρελθόν, αλλά και τους περισσότερους βρετανούς! Τώρα η 28χρονη βρετανίδα και ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια της Page 3, συμμετέχει στο Celebrity Big Brother και εκεί αποκάλυψε πολλά και διάφορα για τον εαυτό της! Πρώτα πρώτα έκανε τη βαρυσήμαντη δήλωση πως είχε ανταλλάξει μηνύματα με τον διάσημο τηλεπαρουσιαστή Βέρνον Κέι (Vernon Kay) που είναι παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Τες Ντέιλι (Tess Daly), αλλά ποτέ τα μηνύματα αυτά δεν είχαν σεξουαλικό χαρακτήρα. Τα… αθώα αυτά μηνύματα της κόστισαν βέβαια, καθώς πέφτει θύμα υβρισμού και βωμολοχιών στις βραδινές της εξόδους. Εμείς αναγνωρίζοντας το «μεγαλείο» της, σας παρουσιάζουμε ένα ζουμερό φωτογραφικό αφιέρωμα.

Δεν υπάρχουν λόγια για να μιλήσει κανείς για την απαστράπτουσα Ρία Σάτζεν (Rhian Sugden) που όχι μόνο τον Κριστιάν Ρονάλντο ξετρέλανε στο παρελθόν, αλλά και τους περισσότερους βρετανούς!
Τώρα η 28χρονη βρετανίδα και ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια της Page 3, συμμετέχει στο Celebrity Big Brother και εκεί αποκάλυψε πολλά και διάφορα για τον εαυτό της!

Πρώτα πρώτα έκανε τη βαρυσήμαντη δήλωση πως είχε ανταλλάξει μηνύματα με τον διάσημο τηλεπαρουσιαστή Βέρνον Κέι (Vernon Kay) που είναι παντρεμένος με την τηλεπαρουσιάστρια Τες Ντέιλι (Tess Daly), αλλά ποτέ τα μηνύματα αυτά δεν είχαν σεξουαλικό χαρακτήρα. Τα… αθώα αυτά μηνύματα της κόστισαν βέβαια, καθώς πέφτει θύμα υβρισμού και βωμολοχιών στις βραδινές της εξόδους.
Εμείς αναγνωρίζοντας το «μεγαλείο» της, σας παρουσιάζουμε ένα ζουμερό φωτογραφικό αφιέρωμα.