Η Νικόλ Κίντμαν πιο άτακτη από ποτέ

23.08.2012
«Mamma mia» που λένε και οι Ιταλοί, είδαμε τη φωτογράφηση Σεπτεμβρίου της 45χρονης ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) στο περιοδικό V και μας έπεσε το σαγόνι! Πιο άτακτη από ποτέ η Νικόλ δείχνει την προσκλητική της πλευρά σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών του Μάριο Τεστίνο (Mario Testino), αφήνοντας ακόμα και μέρος των τέλειων οπισθίων της να φανεί στο φακό. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός από την Αυστραλία μοιάζει πραγματικά αγνώριστη και πανέμορφη! «Όμορφη, όμορφη» αναφωνούσε ο Τεστίνο σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης... «Είσαι τόσο καυτή που δεν έχει πιο πολύ» μονολογούσε ο Ιταλός διάσημος φωτογράφος. Η Κίντμαν έκανε τη φωτογράφηση για να προμοτάρει το νέο της φιλμ «The Paperboy» και δήλωσε στη συνέντευξη του V ότι ο δυσκολότερος ρόλος είναι αυτός της εργαζόμενης μητέρας. Η Κίντμαν έχει δύο κόρες με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και η ίδια λέει ότι αγωνίζεται καθημερινά να διατηρεί την ισορροπία στην οικογένειά της και να βρίσκει χρόνο για όλους. Η ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά - την Ισαβέλλα 19 ετών και τον Κόνορ 17 ετών - υιοθετημένα από τον γάμο της με τον ηθοποιό Τομ Κρουζ (Tom Cruise). Η σταρ των ταινιών «The Cold Mountain», «Dogville» και «The Hours» εκμυστηρεύτηκε στο V: «Δεν παίρνω πραγματικά αποφάσεις. Πηγαίνω με τη ροή. Αν ήμουν ένας στρατηγικός νους, νομίζω η καριέρα μου θα ήταν σήμερα τελείως διαφορετική». Χ.Τ.

«Mamma mia» που λένε και οι Ιταλοί, είδαμε τη φωτογράφηση Σεπτεμβρίου της 45χρονης ηθοποιού Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) στο περιοδικό V και μας έπεσε το σαγόνι! Πιο άτακτη από ποτέ η Νικόλ δείχνει την προσκλητική της πλευρά σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών του Μάριο Τεστίνο (Mario Testino), αφήνοντας ακόμα και μέρος των τέλειων οπισθίων της να φανεί στο φακό.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός από την Αυστραλία μοιάζει πραγματικά αγνώριστη και πανέμορφη! «Όμορφη, όμορφη» αναφωνούσε ο Τεστίνο σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφησης... «Είσαι τόσο καυτή που δεν έχει πιο πολύ» μονολογούσε ο Ιταλός διάσημος φωτογράφος. Η Κίντμαν έκανε τη φωτογράφηση για να προμοτάρει το νέο της φιλμ «The Paperboy» και δήλωσε στη συνέντευξη του V ότι ο δυσκολότερος ρόλος είναι αυτός της εργαζόμενης μητέρας.

Η Κίντμαν έχει δύο κόρες με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν (Keith Urban) και η ίδια λέει ότι αγωνίζεται καθημερινά να διατηρεί την ισορροπία στην οικογένειά της και να βρίσκει χρόνο για όλους. Η ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά - την Ισαβέλλα 19 ετών και τον Κόνορ 17 ετών - υιοθετημένα από τον γάμο της με τον ηθοποιό Τομ Κρουζ (Tom Cruise).

Η σταρ των ταινιών «The Cold Mountain», «Dogville» και «The Hours» εκμυστηρεύτηκε στο V: «Δεν παίρνω πραγματικά αποφάσεις. Πηγαίνω με τη ροή. Αν ήμουν ένας στρατηγικός νους, νομίζω η καριέρα μου θα ήταν σήμερα τελείως διαφορετική».

Χ.Τ.