Ιδού οι πιο σέξι "σπιτωμένες"!

23.08.2012
Ένα από τα πιο σέξι celebrity Big Brother είναι αναμφισβήτητα αυτό της Βρετανίας! Και τι δεν βρίσκεις μέσα σ΄αυτό το σπίτι. Από τα κορίτσια της Page 3 και πολλά κουνελάκια του Playboy μέχρι άσημες πλην πολύ πολύ καυτές αιθέριες υπάρξεις! Εμείς επιλέξαμε τις 5 – κατά τη γνώμη μας- καλύτερες κοπέλες του σπιτιού και σας τις παρουσιάζουμε! Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa) Η ελληνικής καταγωγής Γεωργία Σάλπα γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα από Ελληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, στην ηλικία όμως των τεσσάρων μετακόμισε στην Ιρλανδία, όπου και μεγάλωσε. Η Γεωργία έγινε διάσημη όταν εμφανίστηκε στο βρετανικό Celebrity Big Brother, καθώς έκτοτε η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε και όλα έγιναν πιο εύκολα. Φωτογραφήσεις, αφιερώματα, αλλά και καυτές εμφανίσεις έδιναν και έπαιρναν και σήμερα η 26χρονη Ελληνοϊρλανδέζα καλλονή θεωρείται από τις ακριβοπληρωμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο! Ντανίκα Θρολ (Danica Thrall) Η Ντανίκα Θρολ το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία, έγινε διάσημη από από τις topless φωτογραφήσεις στο περιοδικό FHM και Nuts. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2006 όταν κέρδισε τον τίτλο Μις Derby και διαγωνίστηκε χωρίς να κερδίσει και στο διαγωνισμό ομορφιάς για το τίτλο Μις Αγγλία. Εχει μια δίδυμη αδελφή και σκέφτονταν να ανοίξουν μαζί κομμωτήριο. Τελικά όμως δημιούργησε τη δική της ροζ γραμμή γιατί μάλλον αυτό το επάγγελμα είναι πιο προσοδοφόρο…. Ρίαν Σάτζεν (Rhian Sugden) Όσο κι αν προσπαθεί η Ρίαν Σάτζεν δεν μπορεί να κρυφτεί. Η 28χρονη βρετανίδα και ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια της Page 3, δεν μπορεί να μείνει ντυμένο, για προφανείς λόγους. Μη ξεχνάτε πως όχι μόνο τον Κριστιάν Ρονάλντο ξετρέλανε, αλλά και τους περισσότερους βρετανούς! Καπρίς Μπουρέτ (Caprice Bourret) Η Μπουρέτ Καπρίς, που μεταξύ άλλων είναι ηθοποιός και μοντέλο εσωρούχων, παθιάζεται με το πόκερ! Στο παρελθόν είχε διάσημους συνοδούς όπως τον Μπεν Άφλεκ και τον Μάθιου Πέρι και απίστευτο αλλά ….αληθινό έχει αγγίξει τα 40! Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh) Η 32χρονη μοντέλα ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να γίνει τοπ επαγγελματίας στο bodybuilding και τα κατάφερε με πολύ κόπο και... χημεία. Το τερατώδες σώμα της - προιόν εντατικής άσκησης και διατροφής 3 χρόνων - έχει γίνει ανάρπαστο στα γυμναστήρια που συχνάζει, αφού όπως λέει οι άντρες την κυνηγούν πλέον λυσσασμένα. Τώρα που συμμετείχε στο Big Brother έχασε αρκετό μυικό όγκο, γι΄αυτό και την επιλέξαμε!

Ένα από τα πιο σέξι celebrity Big Brother είναι αναμφισβήτητα αυτό της Βρετανίας! Και τι δεν βρίσκεις μέσα σ΄αυτό το σπίτι. Από τα κορίτσια της Page 3 και πολλά κουνελάκια του Playboy μέχρι άσημες πλην πολύ πολύ καυτές αιθέριες υπάρξεις! Εμείς επιλέξαμε τις 5 – κατά τη γνώμη μας- καλύτερες κοπέλες του σπιτιού και σας τις παρουσιάζουμε!

Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa)
Η ελληνικής καταγωγής Γεωργία Σάλπα γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα από Ελληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, στην ηλικία όμως των τεσσάρων μετακόμισε στην Ιρλανδία, όπου και μεγάλωσε.
Η Γεωργία έγινε διάσημη όταν εμφανίστηκε στο βρετανικό Celebrity Big Brother, καθώς έκτοτε η αναγνωρισιμότητά της εκτοξεύτηκε και όλα έγιναν πιο εύκολα. Φωτογραφήσεις, αφιερώματα, αλλά και καυτές εμφανίσεις έδιναν και έπαιρναν και σήμερα η 26χρονη Ελληνοϊρλανδέζα καλλονή θεωρείται από τις ακριβοπληρωμένες στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Ντανίκα Θρολ (Danica Thrall)
Η Ντανίκα Θρολ το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία, έγινε διάσημη από από τις topless φωτογραφήσεις στο περιοδικό FHM και Nuts.
Ξεκίνησε την καριέρα της το 2006 όταν κέρδισε τον τίτλο Μις Derby και διαγωνίστηκε χωρίς να κερδίσει και στο διαγωνισμό ομορφιάς για το τίτλο Μις Αγγλία. Εχει μια δίδυμη αδελφή και σκέφτονταν να ανοίξουν μαζί κομμωτήριο. Τελικά όμως δημιούργησε τη δική της ροζ γραμμή γιατί μάλλον αυτό το επάγγελμα είναι πιο προσοδοφόρο….


Ρίαν Σάτζεν (Rhian Sugden)
Όσο κι αν προσπαθεί η Ρίαν Σάτζεν δεν μπορεί να κρυφτεί. Η 28χρονη βρετανίδα και ένα από τα πιο διάσημα κορίτσια της Page 3, δεν μπορεί να μείνει ντυμένο, για προφανείς λόγους.
Μη ξεχνάτε πως όχι μόνο τον Κριστιάν Ρονάλντο ξετρέλανε, αλλά και τους περισσότερους βρετανούς!

Καπρίς Μπουρέτ (Caprice Bourret)
Η Μπουρέτ Καπρίς, που μεταξύ άλλων είναι ηθοποιός και μοντέλο εσωρούχων, παθιάζεται με το πόκερ! Στο παρελθόν είχε διάσημους συνοδούς όπως τον Μπεν Άφλεκ και τον Μάθιου Πέρι και απίστευτο αλλά ….αληθινό έχει αγγίξει τα 40!

Τζόντι Μαρς (Jodie Marsh)
Η 32χρονη μοντέλα ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να γίνει τοπ επαγγελματίας στο bodybuilding και τα κατάφερε με πολύ κόπο και... χημεία. Το τερατώδες σώμα της - προιόν εντατικής άσκησης και διατροφής 3 χρόνων - έχει γίνει ανάρπαστο στα γυμναστήρια που συχνάζει, αφού όπως λέει οι άντρες την κυνηγούν πλέον λυσσασμένα.
Τώρα που συμμετείχε στο Big Brother έχασε αρκετό μυικό όγκο, γι΄αυτό και την επιλέξαμε!