Στρινγκ που σε στέλνει στην κόλαση

04.09.2012
Η Μισέλ Χάνζικερ (Michelle Hunziker) ανεβάζει τον πήχη της ομορφιάς στην Ελβετία. Η 35χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών έγινε ευρύτερα γνωστή στη Νότια Ευρώπη όταν... χώρισε μετά από 9 χρόνια έγγαμου βίου τον Ιταλό τραγουδιστή, Έρος Ραμαζότι! Η ξανθή Σουηδέζα φωτογραφίζεται στο σκάφος της με νέο αμόρε, φημολογείται μάλιστα ότι έχει πρόσφατα αρραβωνιαστεί. Η Μισέλ, η οποία έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του μόντελινγκ και διατηρεί μέχρι και σήμερα την εκπληκτική σιλουέτα της, λατρεύει το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία. Αν και στα 17 της ήταν «γεματούλα», πόζαρε για γνωστές μάρκες ρούχων: Armani, Rocco Barocco, La Perla, Colmar, Fuerte Ventura, Lovable και Swish.

Η Μισέλ Χάνζικερ (Michelle Hunziker) ανεβάζει τον πήχη της ομορφιάς στην Ελβετία. Η 35χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών έγινε ευρύτερα γνωστή στη Νότια Ευρώπη όταν... χώρισε μετά από 9 χρόνια έγγαμου βίου τον Ιταλό τραγουδιστή, Έρος Ραμαζότι! Η ξανθή Σουηδέζα φωτογραφίζεται στο σκάφος της με νέο αμόρε, φημολογείται μάλιστα ότι έχει πρόσφατα αρραβωνιαστεί.

Η Μισέλ, η οποία έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του μόντελινγκ και διατηρεί μέχρι και σήμερα την εκπληκτική σιλουέτα της, λατρεύει το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία. Αν και στα 17 της ήταν «γεματούλα», πόζαρε για γνωστές μάρκες ρούχων: Armani, Rocco Barocco, La Perla, Colmar, Fuerte Ventura, Lovable και Swish.